Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Kopibands

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

(jeg) Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 1 x 1 time eller 2 x 45 min. pris herefter. Det er vigtigt at fortælle, … Læs mere
Kendte pop-/rock-sange som fx: Gnags, Gasolin, Johnny Madsen, Joe Cocker, Helmig, Krebs, Beatles, Rolling Stones, John Mogensen, Bamse … 50-, 60-, 70-års fødselsdag, … Læs mere
DKs bedste festorkester med garanti for slidte dansesko! Hvorfor vælge AllStars partyband: – Mere end 15 års erfaring. – “State of … Læs mere
Fat Four er et fleksibelt band med musikere fra det oprindelige Rubber Band, Walkers, Rugsted/Kreutzfeldt, samt utallige andre sammenhænge. Vi kan tilbyde en aften … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Masser af gode grunde til at booke et kopiband

Der er mange gode grunde til, hvorfor I bør booke et dygtigt kopiband til jeres kommende event eller fest.

Få hitgaranti med et kopiband

Kopibandet har den frihed at de kan vælge de bedste numre fra den kunstner, genre eller periode, som de ønsker. Eller en stor blanding. Dette gør, at det kun er det bedste af det bedste. Det, der virker. Som folk elsker at synge med på og danse med til. Men det kan også være sange, som er mindre kendt, men som kopibandet synes er undervurderede og ønsker at give nyt liv.

Mærk bandets kærlighed til musikken

Mange kopibands er opstået på hobbybasis og med en fælles kærlighed og interesse til musikken skabt bandets karriere. Mange kopibands tager stadig ud og spiller til fest på hobbybasis. Og mange kopibands lever af at spille til fest professionelt. Men fælles for dem alle er, at du elsker og holder af de numre, som de spiller. Bandets forkærlighed for den musik, som de spiller, vil med sikkerhed kunne mærkes hos alle, der lytter. 

En tro kopi eller plads til fortolkning

Der er to typer kopibands. Den ene er dem, der i både udseende, lyd og kropssprog minder 1 til 1 om originalen. Og som sætter en ære i at fremføre kopinumrene så tro mod originalen som muligt. Den anden type kopiband er dem, der fortolker originalen og giver kopinumrene deres egen lyd. Dette kan gøre, at numrene får helt nyt liv og nærmest bliver til kopibandets egen. Der er selvfølgelig forskellige grader af fortolkning. Nogle kopibands laver ganske få justeringer og spiller hitsene, som de bare skal leveres. Og andre kopibands giver numrene en helt ny lyd.

Fest live med et kopiband

Et kopiband giver en levende stemning til forskel fra en jukebox eller en spilleliste. Et kopiband kan styre festen i den retning, som arrangøren ønsker. De kan få folk med, op af stolene og ud på dansegulvet ved at interagere med publikum og time musikken. Vi kender alle udtrykket ”De fyrrede den af”. En indikation af, at publikum var med bandet, og bandet var med publikum.

Skab den stemning, som du ønsker, med et kopiband

Der findes forskellige typer kopibands, som benytter sig af forskellige måder at fremføre musikken på. Dette kan give forskellige stemninger. Ønsker du for eksempel en afslappet og chilleren stemning til dit arrangement, kunne et akustisk  kopiband være en mulighed. Og ønsker du for eksempel en fest med gang i den og høj ballade, så kan et kopiband med tracks eller udelukkende live spil være en mulighed.

Find Festmusik & Underholdning