4-to-one

Professionel festmusik ud over scenekanten

Profilinfo

Beskrivelse

Professionel festmusik ud over scenekanten

4-to-one er festmusik i topklasse! Med 4-to-one får I ganske enkelt alt, hvad I drømmer om til at gøre netop jeres fest til en uforglemmelig aften :-)

4-to-one er fem tjekkede og erfarne musikere, vi har både kvindelig og mandlig forsanger, og besætningen med trommer, bas, guitar og keyboard giver jer den helt autentiske koncertoplevelse, hvad enten I holder bryllupsfest, byfest, firmajulefrokost eller noget helt fjerde!

4-to-one spiller altid en sætliste baseret på jeres og jeres gæsters ønsker. I stemmer på jeres favoritter fra vores store repertoire - vi leverer et fyldt dansegulv fra start til slut.

4-to-one medbringer alt relevant lyd- og lysudstyr til fester op til ca. 200 personer. Og vi kan naturligvis også tage et professionelt lyd- og lysfirma med, hvis vi skal spille en hel idrætshal op.

4-to-one
Vi glæder os til at spille for jer :-)

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

5/5 Stjerner

3 Anmeldelser

Kære 4 to one. Vi vil sige tusind tak for, at i var med til at gøre vores fest fuldendt. I levede fuldt op til vores forventninger om, hvordan et band til et bryllup skal spille. I gav den max gaz fra brudevalsen og til jeres sidste sang. Jeg tænkte ved mig selv, I må aldrig stoppe med at spille. Vores gæster var på gulvet fra I startede til I sluttede. Vi vil helt klart booke jer igen, hvis vi skal holde en kæmpe fest igen. Det fungerede bare rigtig godt, det med at gæsterne havde fået lov til at være med til at vælge musik inden festen. I havde styr på, hvad der skulle spilles og I gjorde det fantastisk. De bedste anbefalinger skal lyde herfra. VHChristian og Heidi

Tusind tak for et brag af en bryllupsfest! I var fantastiske og fyldt med fest, farver og godt humør! En spontan ønsket fødselsdagssang blev det også til! Tak for professionalisme og kvalitet hele vejen fra start til slut - så skønt.Varm anbefaling herfra!Venlig hilsen Jens og Signe

4-to-one spillede i september tre enormt tjekkede og velspillede sæt til vores firmas sommerfest, der var med til at gøre den til en af de bedste i mange år. Det fungerede fantastisk godt at sende en survey ud med musikønsker på forhånd, og der var kun rosende ord til jer fra alle festens deltagere.Vi kan kun give 4-to-one de varmeste anbefalinger!De bedste hilsenerEmil, Viegand Maagøe

Kontakt 4-to-one

Det er gratis og uforpligtende. 4-to-one vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning