Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Guitarist

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

(jeg) Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 1 x 1 time eller 2 x 45 min. pris herefter. Det er vigtigt at fortælle, … Læs mere
Musikken leveres af den konservatorieuddannet musiker, Søren Raaschou. Musikken er alt fra jazzstandards til evergreens og lækre simple klangflader. Alt sammen tilpasset … Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
Ung sologuitarist med instrumental musik til forskellige arrangementer. Jeg spiller mange af de gamle klassikere, og så krydrer jeg det også lidt med nogle mere moderne … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor det altid er et hit at booke en guitarist

Samlingspunkt

Guitarens er nok et af de mest kendte instrumenter. Og vi har nok alle prøvet at sidde omkring et lejerbål, hvor der pludselig blev hevet en guitar frem. Det giver med det samme en god stemning og en følelse af sammenhold, når guitarens strenge byder op til fællessang. Ved at booke en dygtig guitarist til din fest eller din begivenhed kan du skabe den samme hygge og gode stemning som omkring lejerbålet. Der findes mange forskellige typer guitarister, som kan byde på hver deres udtryk. Lyt til deres musikeksempler og gå efter den, som rammer det, du søger.

Lyt til guitaristens gode stemme

Når du booker en guitarist får du som oftest en dygtig sanger oveni. Lyden af den akustiske guitar  og den gode sangstemme er en uovertruffen kombination og en klassiker, når der skal musik til festen eller eventet, der har samlet folk. 

Du får entertainment

Det er altid fascinerende at kigge på folk, der er specielt dygtige til noget. At kigge på en guitarist, der hurtigt skifter mellem akkorderne, er ingen undtagelse. Som regel har guitaristen noget at sige mellem numrene. Sjove anekdoter, muntre kommentarer, små historier, interessante betragtninger eller bemærkninger i nuet giver publikum en ekstra indlevelse. Dette får musikken til at gå op i en højere enhed.

Live musik er bare fedt

En guitarist kan spille, hvor publikum har fuld fokus på musikken, det, der bliver sunget, og hvor publikum i det hele taget suger alt ind. Mens en guitarist også kan spille som behagelig baggrundsmusik, som tilfører arrangement en særlig atmosfære. Og endelig kan en guitarist også spille op til decideret dans og fest. Til det benytter mange guitarister sig med fordel af backtracks, som giver endnu mere gang i sangene.

En guitarist kan nå ud til mange

Umiddelbart giver ordet guitarist en intim følelse i kroppen. En guitarist synger fra hjertet og rammer med sangens budskab og følelse. Men en guitarist er langt fra kun for en lille gruppe tilhørere live. En guitarist med et professionelt anlæg kan nemt nå ud til flere hundrede tilhørere live, og festen kan skyde i gang.

Find Festmusik & Underholdning