Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Komiker

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Velkommen til magien bag Peter Nørgaard – Danmarks mest talentfulde bugtaler og musikalske entertainer. Med en uddannelse som Musicalperformer og godkendt dukkefører fra Sesame … Læs mere
31 årige stand-up komiker Jeff Wallentin, har optrådt i 7år. Hans stil er selvironisk, observerende og afslappet. Han bruger hverdagens finurligheder og vender dem til referencer … Læs mere
Tankelæsning show med manipulator Adam Aldridge Psykologisk underholdning – mental underholdning der består af: tankelæsning, forudsigelser og mental magi. Forsamlingen vil både … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor booke en komiker til festen?

Har du før prøvet at være til en helt vildt kedelig fest? Det er ikke en særlig god oplevelse, og hvis du gerne vil undgå, at din kommende fest bliver lige sådan, er der noget, du kan gøre: Du kan booke en komiker. Hvis du bruger et comedy show som et overraskende, anderledes og sjovt indslag, kan du sikre dig at festen ikke går død samtidig med at alle gæsterne får sig nogle gode grin. Her vil der komme nogle gode grunde til at booke komiker til festen.

Garanter at festen ikke bliver akavet og kedelig

En komiker til festen kan på en måde fungere som nødknap. Hvis det hele er dødkedeligt, ingen snakker, og folk begynder at tale om at tage hjem, kan du hive dette kort frem og sende festen i en helt anden retning. En komiker kan måske lette stemningen og få gæsterne til at indse, at man bør more sig. Også selvom festen er sjov nok i forvejen, er det altid godt at have denne sikkerhed, du kan bringe frem, hvis uheldet nu skulle ramme.

Gør noget anderledes med et sjovt og overraskende indslag

Noget andet du kan bruge komikeren til er at bruge denne slags indslag som en total overraskelse for gæsterne. Hvis du slet ikke bekymrer dig for, om festen bliver kedelig, er det en super god måde at overraske folk på. Så længe du holder det for dig selv, vil det med garanti blive vellykket. Selve indslaget kan eventuelt komme meget spontant, så gæsterne til at starte med ikke tror, at det er en komiker, men blot en tosse som er gået forkert. Dette vil med garanti blive et hit, som alle gæsterne vil falde for.

Få nogle gode grin

Den oplagte grund til at booke en komiker til festen er selvfølgelig for at få et godt grin. Hvis der i forvejen er en god og sjov stemning til festen, vil de fleste finde en komiker sjov – også selvom det måske ikke engang er sjovt. En komiker kan måske fremkalde de grin, som næsten allerede har forladt mundene og på den måde sætte endnu mere gang i festen. Det er et super sjovt indslag, som måske også kommer meget uventet, fordi det alligevel ikke er helt normalt at denne type indslag til fester.

Find Festmusik & Underholdning