Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Underholdning til 70 års fødselsdag

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Hvis du leder efter kvalitets underholdning til børnefødselsdagen, byfesten, firmaevents, messer, børnehaven osv, så er Lasse K det sikre valg. Lasse K har … Læs mere
Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten … Læs mere
31 årige stand-up komiker Jeff Wallentin, har optrådt i 7år. Hans stil er selvironisk, observerende og afslappet. Han bruger hverdagens finurligheder og vender dem til referencer … Læs mere
Trylleshow – Underholdning til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement. En rejse i magiens Verden. Børne og familie underholdning eller Stand-up Magic … Læs mere
Velkommen til magien bag Peter Nørgaard – Danmarks mest talentfulde bugtaler og musikalske entertainer. Med en uddannelse som Musicalperformer og godkendt dukkefører fra Sesame … Læs mere
MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Han kan tilsyneladende bå… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Underholdning til 70 års fødselsdag – 5 ideer

En 70 års fødselsdag er en stor dag. Først og fremmest er det selvfølgelig en rund fødselsdag, hvilket bør være grund nok til at fejre det i sig selv. Derudover er det dog også et bevis på, at man har overlevet alverdens modgang. Det kan man næsten ikke undgå i en alder af 70 år. Selvom levealderen i Danmark hele tiden stiger, ligger den dog stadig omkring de 70, og er man nået dertil, bør det altså også være en grund til at fejre. Bare fordi man skal fejre sin 70 års fødselsdag, betyder det dog ikke, at det nødvendigvis skal være en kedelig fest.

Tværtimod er der, som nævnt ovenfor, al mulig grund til at gøre det til en festlig og sjov aften. Alligevel skal man selvfølgelig have fødselarens såvel som mange af de indbudtes alder i mente, når man arrangerer underholdning til den store fest. Det kan godt være, at det ikke længere er skattejagt rundt i haven, den skal stå på. Alligevel er der rig mulighed for at arrangere en masse sjov underholdning til en 70 års fødselsdag, hvad end man selv er fødselar eller bare godt kunne tænke sig at glæde forsamlingen med et stykke underholdningen. Her kommer 5 bud.

De sjoveste indslag til 70 års fødselsdagen

1. Skriv en festsang til lejligheden

I Danmark har vi en stolt tradition for festsange, og derfor vil særligt nogle af de ældre i forsamlingen med garanti synes om det, hvis der bliver skrevet en god og sjov festsang. En festsang kan dog appellere til alle størrelser, og det kræver hverken de store fysiske eller sangmæssige talenter at kunne deltage. Hvis man ret skal kunne have noget glæde af en festsang, kræver det dog også, at den kan sige noget om fødselaren, og så gør det ikke noget, at det er i lidt humoristiske vendinger. Man kan så hurtigt få nok af alle de floromvundne udtryk, der ellers er så typiske for festsange.

2. Live musik

Når man tænker over det, er det for de fleste menneskers vedkommende ganske sjældent, at man har mulighed for at høre live musik. Derfor er en 70 års fødselsdag selvfølgelig også det oplagte tidspunkt at få lavet om på det. Det er igen noget forholdsvist passiv underholdning, der kan komme hel forsamlingen til gode. Musikken kan nemlig uomtvisteligt sætte en stemning. Derudover kan det i mange tilfælde også være med til at sige noget om fødselaren.

3. Bræt- og kortspil

Det er ikke altid lykken at lave underholdning for en hel forsamling. Prøver man på det, løber man i hvert fald altid risikoen for, at det falder til jorden med et kæmpe brag. Er fødselaren mere til den nære og intime underholdning, kan man i stedet bruge tiden på at spille brætspil og kortspil sammen. I mange sammenhænge kan de nemlig være mindst lige så sjovt, som hvis man skal til at opfinde den dybe tallerken med en hel ny type underholdning for hele forsamlingen.

4. Lav en quiz

Hvis fødselaren er den videbegærlige type, er det selvfølgelig også oplagt at arrangere en quiz på den store dag, hvor han eller hun kan vise sin viden frem eller lære noget nyt. Det kan selvfølgelig være en almen quiz, men den kan også handle om fødselaren eller en af dennes interesser. Så er der også større sandsynlighed for, at fødselaren står tilbage som vinder.

5. Inviter en professionel underholder

Der findes også flere mennesker, der gør sig karriere som professionelle festunderholdere, som man kan hyre. Det kunne være komikere eller måske en tryllekunstner. Vil man hyre sådan en, bør man dog være sikker i sin sag, da det godt kan gå hen at blive dyrt.

Find mange flere gode og sjove ideer til 70 års fødselsdag i vores store guide.

Flere kategorier

Her finder du et stort udvalg af forrygende underholdning til jeres 70 års fødselsdag. Modtag tilbud på underholdning gratis, hurtigt og uforpligtende.

Find Festmusik & Underholdning