Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Underholdning til 60 års fødselsdag

Her finder du et stort udvalg af forrygende underholdning til jeres 60 års fødselsdag.

Hvis du leder efter kvalitets underholdning til børnefødselsdagen, byfesten, firmaevents, messer, børnehaven osv, så er Lasse K det sikre valg. Lasse K har … Læs mere
Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten … Læs mere
31 årige stand-up komiker Jeff Wallentin, har optrådt i 7år. Hans stil er selvironisk, observerende og afslappet. Han bruger hverdagens finurligheder og vender dem til referencer … Læs mere
Trylleshow – Underholdning til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement. En rejse i magiens Verden. Børne og familie underholdning eller Stand-up Magic … Læs mere
Velkommen til magien bag Peter Nørgaard – Danmarks mest talentfulde bugtaler og musikalske entertainer. Med en uddannelse som Musicalperformer og godkendt dukkefører fra Sesame … Læs mere
MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Han kan tilsyneladende bå… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Underholdning til 60 års fødselsdag – fem ideer

Når man skal holde eller til runde fødselsdage, er det som regel lidt mere specielt end ved almindelige fødselsdage. De fleste runde fødselsdage bliver holdt, i lidt større forsamlinger bestående af venner og familie fra nær og fjern. Nogle af sine gæster, kan være nogle man har kendt i længere tid som er tilbage fra folkeskolen, militærtiden, nabobørnene fra man var lille eller noget helt andet. For de øvrige gæster, kan det nogle gange være svært at finde ud af hvem er hvad til fødselaren. Derfor kan det være en fordel at have selskabslege som en del af festen.

Gode og sjove ideer

Her finder du nogle af de sjove ideer, der kan gøres brug af til 60 års fødselsdagen.

 

Hvad er årsagen til at gæsterne rejser sig?

Tag fødselaren på en stol midt i rummet hvor alle kan se hvad der foregår. På et A4 eller A3 står der nogle sætninger af forskellige art som kan være:

  • Har du gået i skole med fødselaren?
  • Er du barn eller barnebarn til fødselaren?
  • Dyrker i sport sammen?
  • Har i fælles interesser?

Dette er blot nogle af de sætninger der kan være iblandt forslagene. Vis gæsterne en sætning ad gangen, og den sætning der passer til den enkelte gæst, skal gæsten rejse sig op, sammen med de øvrige gæster hvor samme sætning passer til. Nu er det fødselaren der skal gætte sætningen og sammenhængene iblandt de stående gæster.

Maleri fra gæsterne kan være en ekstra gave

Hver gæst skal i løbet af festen, male et fælles maleri i samarbejde med hinanden. Hver gæst har et enkelt eller to penselstrøg, som til sidst skal ende med at blive et maleri. Dette er en hyggelig gestus som fødselaren vil sætte pris på fremover. Dem der har planlagt denne leg, bør sørge for et tomt lærred, pensler og maling.

Book et fantastisk trylleshow med en moderne tryllekunstner

Man kan få nok så meget sjov med nogle af disse andre lege og indslag. Ofte skal der dog mere til, hvis man gerne vil sikre at hele ens arrangement bliver gjort til noget helt særligt og ekstraordinært. Det er ikke let at skabe en sådan fest, men en måde man kan gøre festen og fødselsdagen en hel del ekstra speciel er ved at booke en dygtig tryllekunstner. Det gælder om at give gæsterne en masse at snakke om og at bryde isen og det gør man altid let med et utroligt trylleshow. Mange af landets tryllekunstnere blander en god portion humor og sjov med i showet så man både får lov at spærre øjnene op på vid gab men samtidig får grinet godt igennem.

Hvis I søger en knald dygtig tryllekunstner så har vi et stort overblik af landets dygtigste tryllekunstnere lige her på Eventguru. Se de mange dygtige tryllekunstnere her. Hos Eventguru kan du få et tilbud direkte fra tryllekunstneren og det er gratis og uforpligtende.

 

En tale slår aldrig fejl – tænk nyt når du laver og holder tale

En tale kan for de øvrige gæster være kedelig og langsommelig. Hold gæsterne og ikke mindst fødselaren underholdt ved at gøre dit indslag sjovt og unikt. De fleste har adgang til en computer, en projektor og et godt program, hvor det er muligt at lave et sjovt diasshow som alle kan hygge sig med under talen. Når diasshowet og talen er færdig, kan det være gemt på et flytbart drev, som fødselaren kan få som en ekstra gave. Billederne på diasshowet bør handle om det du taler om. Billederne må gerne bestå af sjove, skøre og festlige billeder af fødselaren.

Hvem eller hvad er fødselaren?

Her kan man igen få alle til at lege med. De gæster der finder på denne leg, bør have nogle papirer klar hvorpå der står hvem eller hvad fødselaren er. Denne sættes i panden på fødselaren. De øvrige gæster kan give små hint i samarbejde med hinanden. Del bordene lidt op, så hvert bord eller gruppe har et hint inden turen går til næste bord eller gruppe. Fødselaren skal gætte hvem eller hvad de er blevet til i denne leg. Sørg for at fødselaren sidder hvor alle kan se personen. På denne måde er det nemmere at have alle gæster med til legen. Sørg gerne for der er små præmier som kan bruges, hvis der gættes rigtigt. Præmierne må gerne være noget i retning af det vedkommende er blevet til i legen. Hvis selskabet er større, brug da større papir til at skrive hvad eller hvem vedkommende skal gætte, så hele selskabet kan se hvilke hint de skal give.

Sjov festunderholdning, der får alle med

Man kan starte med at overveje hvorvidt det vil give mening at få festunderholdning med til festen som inddrager alle, som giver smil og grin og som spreder en god energi der varer ved. At finde sådan en underholdning til sin fest kræver måske en masse hårdt arbejde, men det er faktisk ikke sværere end at booke et professionelt indslag fra en entertainer, der ved hvad han eller hun laver og som har rigtig mange års erfaring med at stå og optræde og underholde til fødselsdagsfester. Hvis man sigter højt og vil skabe en rigtig dejlig fest for sine gæster, så kan man bruge festunderholdning som dette.

Find den sjoveste festunderholdning her.

Sommerfesten må gerne indeholde sjove udendørs lege

Trillebør løbet er altid et sikkert hit til en sjov leg. Del hele forsamlingen op i to lige store grupper. Så skal hver gruppe dele op i to og to deltagere. Der må gerne være lavet en forhindringsbane til hvert hold. Nu handler det om den ene skal sidde i trillebøren med enten et æg eller en øl, mens den anden kører med personen. Forhindringsbanen skal gennemføres uden ægget tabes eller smadres, eller øllen stadig er hel. Kapslev skal selvfølgelig være taget af. Hvis man skal gøre det ekstra sjovt og svært, skal der være tid på. De hold der kommer hurtigst og mest korrekt i mål, skal til sidst dyste mod hinanden for at der kan findes en vinder. Denne leg er sjov.

 

Flere kategorier

Find Festmusik & Underholdning