Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til fest

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

FESTLIG MORGENMUSIK OVERALT I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND Festlig og stemningsskabende Morgenmusik spillet af messingblæsere til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup, jubilæ… Læs mere
(jeg) Per Sauer leverer soloshow med Gasolins og Kim Larsens største hits 1 x 1 time eller 2 x 45 min. pris herefter. Det er vigtigt at fortælle, … Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
Erfaren keyboard-musiker, der med musik og sang underholder ved arrangementer overalt i landet. Musikken leveres til alle familiefester, selskaber og foreninger samt også med … Læs mere
TereseAgneteDuo består af sangerinde Terese Agnete og Pianist/Guitarist Peter Kjærbye. Vi spiller et bredt repertoire af danske og engelske sange, og … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Book musik til jeres fest! 

Lad din fest eller dit event komme til live med live musik. På Eventguru kan du søge og finde den bedste lokale festmusiker, sanger, festduo eller DJ. Eller der er mulighed for at finde det bedste lokale festband.

Således bliver musikken ikke blot playlisten fra hverdagen

Vi har alle tænkt tanke: Hvorfor ikke bare lave en god playliste og sætte et anlæg på i hjørnet? Men vi kan ikke komme udenom, at live musik til en fest gør en kæmpe forskel. En, to eller flere dygtige musikere tager god hånd om musikken, spiller live her og nu og musikken kan føles på en anden måde som passer til det festlige setup. Og på Eventguru finder du musik til fest indenfor alle prisklasser.

Festmusik både til middag og dans

Live musik til festen giver en stemningsfuld og levende musikoplevelse. Der findes mange skønne instrumenter. Det kan være akustisk guitar med rene toner uden sang under middagen eller en guitarist, som også synger live i et behageligt lydniveau. Og senere kan guitaristen slå over i mere dansevenligt format. For eksempel som DJ eller som one-man-band.

Du vil også kunne finde god festmusik til både middag og dans med en god festmusiker. En festmusiker kan spille skålesange, syng-med-sange og spille melodierne til sange fra gæster. I det hele taget sørge for god feststemning med musik, der rammer publikummet ved at afstemme med dig som vært, læse publikummet til din fest og tage imod sangønsker.

Skab festen med festbandet, der får alle ud på dansegulvet

Et live band til festen kan få den gode feststemning i kog. Kompetente musikere, som lever og ånder for musikken, ved, hvordan de skal fyre den af. Og det smitter af på gæsterne og løfter festen til nye højder. Med et Allround Partyband bliver musikken personlig og giver energi til alle foran scenen.

Der findes forskellige kombinationer af festbands. Nogle som trio, andre som fuld besætning. Nogle bands kan sørge for stemningsfyldt baggrundsmusik til middagen, hvorefter de giver den gas som danseband. Andre bands går på efter middagen, spiller 3 x 45 min. og sørger for, at et bandmedlem overtager festmusikken som DJ ud på natten.

Hvorfor vælge et band til festen?

 • Live musik til fest, der får folk ud på dansegulvet
 • Find festband / danseband med alt udstyr, lyd og lys produktion
 • Professionelle bands, der ved, hvilke numre, der bringer festen det rigtige sted hen
 • Mulighed for totalpakker inkl. båndmusik til middagen og DJ ud på natten

Spot duoen, der sørger for stor musik til din fest

Ønsker du live musik til din fest, så er en velspillende duo også en rigtig god mulighed. Et godt musikalsk par, som komplimentere hinanden godt, er guld værd til et fest. Og fordelen er, at kun to musikere skal have løn. En festduo kan med nemme virkemidler hurtigt lyde som et helt festband. Med indspillede tracks akkompagneret af to musikeres live instrumenter – og derudover live sang – har du den fedest musik og energi til dine gæster.

Så hvad end du er på udkig efter en duo med live musik for en større eller mindre forsamling? Om det er live musik, mens folk hygger, drikker øl og snakker med hinanden? Eller om det er live musik til decideret fest, hvor der spilles op til dans. Så finder du den perfekte duo her på Eventguru.

Hvorfor vælge en duo til festen:

 • Autistiske og jordnære duoer – eller duoer med fest på repertoiret
 • Få en band lyd til en spot pris
 • Duoer med styr på alt det tekniske inkl. anlæg og lys
 • Mulighed for mange timers live musik

Få let fat i den perfekte solomusiker til din fest

Solomusiker, festmusiker, selskabsmusiker, suppe steg og is musiker. Kært barn har mange navne. Men fælles for dem alle er, at de er erfarne til at spille til alle typer fester.

Løft festen med for eksempel en cool guitarist, som spiller og synger live. Eller en munter festmusiker på keyboard, der smider de gode festviser, gode gamle syng med sange og skåler med gæsterne.

Også one-man-band hører under solomusiker kategorien. Og her er der også virkelig gode musikalske kræfter at hente. En sprød stemme og stemningsfyldte instrumenter gør middagen endnu mere behagelig, og når det så er tid til at finde ud på dansegulvet, så bliver der fyret op i tracksene, mens der bliver spillet og sunget live.

Hvorfor vælge en solomusiker til festen:

 • Få hjælp til de sange, gæsterne medbringer
 • Altid godt med én, der synger for
 • Find en enkelt musiker med stor festvirkning
 • Mulighed for mange timers live musik

Find bands, grupper & solomusikere nær dig på Eventguru

Har du oplevet en bestemt musiker, en bestemt gruppe eller et bestemt band til en fest, og dit brændende ønsker er også at give den oplevelse videre til dine gæster? Så er der selvfølgelig ikke noget at gøre. Det skal bare være det. Om det så vil kræve en lang køretur eller ej. Men er du mere åben overfor, hvilken musiker, gruppe eller band, der skal spille til din fest. Bare det er godt. Så kan Eventguru hjælpe dig med at finde lige præcis det, som du søger, så tæt på dig og dit venue for festen som muligt.

Find Festmusik & Underholdning