Underholdning til guldbryllup

underholdning til guldbryllup

Underholdning til guldbryllup

Der er mange ting at holde styr på, når du skal holde fest. Der er dog endnu flere ting at holde styr på, når du skal holde et guldbryllup. Det er nemlig en stor fest, hvor der ofte også er mange gæster. En af de vigtige ting at have styr på, når du skal holde et guldbryllup, er at have en form for underholdning.

1. Book en tryllekunstner

Hvis du ønsker at arrangere en form for underholdning, der ikke ses til specielt mange fester, er det værd at overveje at booke en tryllekunstner. Det er ikke noget, der ses hos specielt mange fester, hvorfor det også vil overraske gæsterne. Samtidig er det et indslag, der vil være til stor underholdning for samtlige gæster.

Der findes et væld af dygtige tryllekunstnere, som du kan hyre til at optræde til dit guldbryllup. De fleste af disse tryllekunstnere er naturligvis i stand til at tilpasse deres optræden til hhv. stemning og gæster. Derfor finder du også nemt en tryllekunstner, der kan bookes til et guldbryllup.

Du kan finde en dygtig tryllekunstner til guldbrylluppet her.

2. Få en komiker til at optræde

Dette minder en del om punktet herover. Her er der blot tale om at få en komiker til at optræde, i stedet for en tryllekunstner. Der er ikke mange, der overvejer dette som en mulighed, da de tror, at man ikke kan booke andre komikere, end landskendte komikere såsom Mick Øgendahl, Uffe Holm osv.

Det er dog ikke tilfældet. Der findes et væld af dygtige komikere, der kan bookes til mindre fester. Det er end ikke lige så dyrt, som mange tror, at det er. Du kan finde et hav af komikere, der kan bookes til relativt lave priser. Derfor er det bestemt også værd at overveje som underholdning til et guldbryllup.

3. Arranger en form for selskabsleg

Hvis du mener, at det er bedre, at du står for en form for underholdning, hvor gæsterne inkluderes en smule mere, er det værd at arrangere en selskabsleg. Der findes en lang række forskellige selskabslege, der kan bruges i denne sammenhæng. Det er dog vigtigt at tænke på sammensætningen af gæster.

Ved et guldbryllup er det næppe alle gæster, der er unge. Derfor skal det være en relativt rolig leg, hvis alle skal være med. Heldigvis er der også mange muligheder i denne sammenhæng. Tip en 13’er er eksempelvis altid en succes. Den kan også sagtens bruges til et guldbryllup.

4. Lav et fælles maleri til brudeparret

Dette er også en glimrende form for underholdning til et guldbryllup. Det er ikke blot en leg, som de fleste kan deltage i. Det er også en leg, der efterlader brudeparret med noget, der kan minde dem om dagen. Det er derfor også et meget populært valg.

Det behøver ikke at være et decideret indslag. Du kan stille et lærred op på et stativ. Det medfører, at dem, der har lyst til det, kan male, når de føler for det. Derfor er det heller ikke en form for underholdning, der tager for meget fokus fra resten af festen.

underholdning til guldbryllup
festleg

Festlege

Der findes mange festlege, der kan samle festens deltagere, og skabe mange sjove stunder. Der findes faktisk så mange forskellige

Læs mere »

Servietfoldning

Servietfoldning – 15 flotte ideer til servietfoldninger  Servietter byder sig flot ud til enhver lejlighed. Uanset om du skal have

Læs mere »

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »
nytårskort

Nytårskort

Nytårskort – 10 tekster Der findes mange måder, hvorpå du kan ønske familie, venner og bekendt et godt nytår. I

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning