Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Festunderholdning

Her finder du et stort udvalg af fantastisk festunderholdning til jeres event. Modtag tilbud på underholdning gratis, hurtigt og uforpligtende.

Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten … Læs mere
Mikkel underholder med et humoristisk trylleshow, med grinegaranti og underholdende stemning til jeres arrangement. Gennem mange hundrede optrædener har han finpudset sin stil, med bå… Læs mere
Trylleshow – Underholdning til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement. En rejse i magiens Verden. Børne og familie underholdning eller Stand-up Magic … Læs mere
Velkommen til magien bag Peter Nørgaard – Danmarks mest talentfulde bugtaler og musikalske entertainer. Med en uddannelse som Musicalperformer og godkendt dukkefører fra Sesame … Læs mere
MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Han kan tilsyneladende bå… Læs mere
Hvis du leder efter kvalitets underholdning til børnefødselsdagen, byfesten, firmaevents, messer, børnehaven osv, så er Lasse K det sikre valg. Lasse K har … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

En fest bliver først rigtig sjov, når der kommer festunderholdning med. Underholdning til fest kan dække over mange sjove og underholdende kategorier – her på siden finder du en masse forslag, som I kan gøre brug af til at forkæle gæsterne til jeres næste fest.

 

Find festunderholdning, der passer til jeres budget

Når I skal vælge den rette underholdning, så tænk gerne over hvor stort et budget I har. De underholdningstilbud, du finder herover spænder vidt i hvor meget det koster. Du kan fx booke en tryllekunstner til alt fra mellem 3000 til +10.000 kr. og det samme gør sig gældende med komikere.

Gør dig derfor nogle tanker over, hvor stort et budget I har til rådighed. Husk i øvrigt at prisen ikke altid er lig med at underholdningen vil passe bedre til jeres arrangement. Ofte gælder det om at finde frem til den slags underholdning, der vil gøre sig bedst til netop jeres gæster.

Det kan være svært at sige, og jo bedre du kender gæsterne jo nemmere en opgave vil det være. Hvis du er i tvivl kan du evt. tænke over nogle af følgende punkter:

  • Hvor mange gæster er der inviteret med?
  • Hvor mange andre indslag, kommer der i løbet af dagen?
  • Hvilken aldersgruppe har gæsterne?
  • Hvor lang tid har I til rådighed?
  • Skal I afholde festen om aftenen eller midt på dagen?

Mange af disse punkter vil gøre det lettere for jer at vælge underholdning, når I først får svaret på det. Fx vil det ofte give et godt indblik I hvad der skal ske, hvis I kender til alle de andre indslag, der er planlagt til dagen. Den bedste festunderholdning vil kunne passes ind på et hvilket som helst tidspunkt på dagen!

Hvor mange gæster er med?

Hvor mange gæster vil der komme med til festen? Har du et svar på dette, så kan du også bedre specificere den forespørgsel du sender ud til nogen at artisterne her på siden. Nogle artister kan nemlig kun optræde for gæster op til en bestemt størrelse, mens det modsatte gør sig gældende for andre: her vil det ikke være optimalt, hvis man kun er fx 20 gæster, men derimod fungere bedre, hvis man er over 100.

Er der børn med?

hvis der udelukkende er voksne med til festen, så giver det ofte nogle andre rammer for underholdningen til festen end hvis det er en blanding mellem børn og voksne. Hvis man eksempelvis vælger en komiker så vil nogle af disse ikke gøre sig så godt for børn, da deres show ofte er henvendt til et mere voksent publikum.

Hvor længe må det vare?

Hvis I kun har en halv times tid til rådighed, så er det vigtigt at få dette skrevet ned i den forespørgsel man sender en given artist. Ofte vil der være en fast tidsramme for et givent show, og hvis det viser sig at I har mindre tid til rådighed end showet varer, så er det vigtigt at få dette sagt så hurtigt som muligt.

Søger du til en speciel lejlighed

Hvis du søger festunderholdning til en speciel lejlighed så kig evt. i nogle af de andre kategorier her på Festguru. Der er nemlig artister, der er specialiseret indenfor forskellige genre og til forskellige begivenheder som måske fødselsdagen, konfirmationen eller brylluppet. Find hurtig adgang til dem herunder.

 

Find Festmusik & Underholdning