Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Saxofonist

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Mange nikker genkendende til klassiske jazznumre som Petit Fleur, Basin Street Blues, All of me, Do you know what it means, Si Tu Vois Ma Mé… Læs mere
DKs bedste festorkester med garanti for slidte dansesko! Hvorfor vælge AllStars partyband: – Mere end 15 års erfaring. – “State of … Læs mere
Sarah Elgeti Band sørger for en stemningsfuld baggrund til enhver reception, ceremoni eller/og leverer swingende musik til festen og dansen. Bandet spiller alt … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Saxofonist med mange muligheder

En ordløs, stemningsfyldt oplevelse

Saxofonen er med sin fine, rene lyd den perfekte stemningssætter. Lad tonerne forkæle, forføre og tryllebinde dig og dine gæster. Saxofonen rummer fantastiske muligheder med evergreens, smukke salmer, kendte viser og betydningsfulde melodier. Det kan være i kirken, til en mærkedag eller til den fede fest, hvor saxofonisten, der med sin musik, kan gøre stor indvirkning på stemningen.

Book en saxofonist til enhver lejlighed

Nyd en saxofonists sprøde toner som indslag eller stemningsmusik i baggrunden til enhver lejlighed. Hvad end du skal holde bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, eller du samler dine gæster til en reception, åbent hus-arrangement eller noget helt andet. Så vil saxofonen gøre indtryk og give en lækker atmosfære.

Lounge-sax eller Party-sax

Saxofonen rummer mange muligheder i forhold til genre. Der er de helt oplagte genre som jazz, blues, soul og funk sax, som altid er en sikker vinder. Men også pop, reggae og elektronisk sax er populær. Book en saxofonist til lounge-sax, som leverer stemningsfuld baggrundsmusik til receptionen eller middagen. Enten en saxofon for sig selv eller med en saxofonist, der akkompagneres af dertilhørende backtracks. Eller book en saxofonist til party-sax, som pifter ethvert DJ-sæt op, og som skaber festen sammen med DJ’en. 

Kan medvirke i DJ-, musiker- eller bandsammenhæng

En saxofonist kan hyres ind til en fest og være med til at skabe endnu mere feststemning. Saxofonisten kan pifte ethvert partynummer op i forbindelse med en DJ, en sanger eller et band, som er på. En ekstra luksus til festen.

Saxofon – et fantastisk instrument, som sagtens kan stå for sig selv

Saxofonens lyd er meget karakteristisk og cool. Den kan nemt stå alene uden, at det giver en følelse af, at der mangler noget andet. Du behøver derfor nødvendigvis ikke andet end en saxofonist til at sætte stemningen til din ceremoni eller dit arrangement. Nogle saxofonister benytter sig også af backtracks, hvilket kan tilføre en ekstra dimension.

Kan give en personlig oplevelse

Når du booker en saxofonisk, kan du viderebringe ønsker om, at vedkommende gerne må involvere bestemte personer i selskabet. For eksempel hovedpersonen, fødselaren eller familiemedlemmet, som altid er med på den værste. Saxofonisten kan så under optræden henvende sig til enkelte personer blandt publikum og give dem en særlig og personlig oplevelse.

Find Festmusik & Underholdning