Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til bryllup

Her finder du Eventgurus store udvalg af musik til bryllup. Musik til brylluppet sikrer at dagen bliver romantisk og fantastisk for alle gæsterne – og selvfølgelig for brudeparret. Her finder du dygtige musikere til brylluppet indenfor alle genrer. Tag direkte kontakt til en bryllupsmusiker på deres profil.

Musikken leveres af den konservatorieuddannet musiker, Søren Raaschou. Musikken er alt fra jazzstandards til evergreens og lækre simple klangflader. Alt sammen tilpasset … Læs mere
Kort præsentation: Jeg er musiker og spiller primært til private fester, receptioner, sportsfester, julefrokoster mv. – kort sagt hvor der er behov for en … Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
FESTLIG MORGENMUSIK OVERALT I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND Festlig og stemningsskabende Morgenmusik spillet af messingblæsere til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup, jubilæ… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Derfor skal I booke Musik til bryllup

Når der skal holdes bryllup så er det næsten altid et must med fantastisk og romantisk bryllupsmusik. Hos Eventguru har vi samlet et klart over overskueligt overblik over nogle af landets dygtigste musikere, der optræder til bryllupper over hele landet. Her kan du finde en musiker, der passer perfekt til netop jeres bryllup og dernæst tage direkte kontakt til artisten. Husk, at du hellere end gerne må kontakte og indhente tilbud fra flere bryllupsmusikere.

Derfor er bryllupsmusik altid en god ide

Bryllupsmusik er altid en god ide til bryllupsfesten, og det bliver altid godt modtaget af alle gæsterne. Der er en række overvejelser, man kan gøre når den rette musik skal bookes. Først og fremmest er det en god ide at overveje, hvilken slags musik det skal være. Det kommer jo også meget an på temaet, hvis der er sådan et til brylluppet. Selvfølgelig betyder det også noget, hvem gæsterne er, og også hvor mange. Hvis det er et kæmpe bryllup, er der nok noget musik som man burde og ikke burde spille. Hvorimod et mindre bryllup, med få tætte mennesker, godt kan være mere intimt, men man kan også få lidt mere sjov og vild musik.

Men hvorfor er det lige man skal booke musikken? Hvorfor ikke bare sætte en højtaler op med en playliste fyldt med dine egne yndlingssange? Det kan man jo selvfølgelig også gøre, men der er bare noget mere specielt ved at booke det. Er du ikke sikker på det er den rigtige beslutning? Så læs her 5 grunde til hvorfor du skal booke musik til brylluppet.

1.Når du booker musik, er der styr på detaljerne

En af de 5 grunde er jo åbenlyse. Når du booker musikken, så har de styr på detaljerne. Det er så utrolig vigtigt at alle detaljerne er i orden, og det skal være en aften, eller dag, hvor du ikke stresser over om musikken virker. Det hele skal bar virke, og lige præcis derfor skal du booke musikken. Det er mennesker der har styr på det hele, på lige præcis det punkt.

De har prøvet at spille flere tusind gange, til mange forskellige fester, bryllupper, og alle mulige andre ting. Derfor kan man trygt stole på dem, og være sikker på festen ikke går galt. Derfor ligger den helt klart på nummer 1 på listen, hvorfor du skal booke musikken.

2. Vigtigheden af intimitet

Et bryllup handler om kærlighed. Det er en forening af to mennesker, der skal leve resten af livet sammen i et ægteskab. Derfor skal der i hvert fald være nogle tidspunkter, som er meget intime og romantiske. Det kan ikke rigtig opnås med ens egen playliste. Ved bookning har du nogle mennesker du kan fortælle, hvornår de skal spille det sjove, det søde, det romantiske osv.

Det letter helt klart et pres fra skuldrene, at det ikke er dig, der skal have styr på alle de tidspunkter. Du har brugt så lang tid på at planlægge det, så du skal da ikke bruge et eneste af sekund på selve dagen, hvor du stresser over sådanne ting. Det er kærlighedens dag, ikke stressens dag.

3. Få lys og røg med musikken

Ofte når man booker musik, får man flere ting med. Her kan det altså være farverige lys, røg der svæver rund på gulvet, så det næsten ligner man går på en sky. Det kan være helt vildt smukt, og der findes så mange måder man kan bruge de ting på.

Som sagt kunne røgen bruges på den måde, at den svæver rundt på gulvet, så det nærmest er en sky. Det er helt klart romantisk, og imens kan man have lyserøde og røde lys der bevæger sig roligt rund i rummet, mens det skønne ægtepar danser. Det kan da kun være noget enhver kvinde kunne ønske sig til drømmebrylluppet.

4. Book karaoke

Er man en lidt mere vild og sjov type, der godt kunne tænke sig lidt af en fest til brylluppet, så er karaoke svaret. Det er en helt vild sjov måde at få gang i festen og en god stemning. Her kan du altså booke nogle der kan spille alle de mange sange der findes. Det er den bedste ide til en ordentlig fest stemning, når der skal mere gang i den.

5. Book en kæmpe pakke til brylluppet

Der kan ofte bestilles en stor pakke, med både musik, og alt muligt andet. På den måde får du en masse lækkerier, som kun kan gøre dit bryllup magisk, og gøre det til en dag du aldrig nogensinde glemmer. Efter disse 5 grunde, kan man da kun have lyst til at booke musikken til brylluppet. Der er ingen tvivl om det vil blive en uforglemmelig oplevelse, og derfor skal alt være ekstraordinært.

find musik bryllup

Find Festmusik & Underholdning