Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik Duo til fest

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey. (Se info læ… Læs mere
TereseAgneteDuo består af sangerinde Terese Agnete og Pianist/Guitarist Peter Kjærbye. Vi spiller et bredt repertoire af danske og engelske sange, og … Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Musik duo til fest er bare sagen

Der er mange gode grunde til, hvorfor I bør overveje at booke en fantastisk musik duo til jeres kommende fest.

Oplev den magi, der kan opstå mellem to musikkere

En musik duo kan skabe fantastisk stemning til enhver fest. En god kemi mellem to mennesker kan få livet på scenen til at gå op i en højere enhed. Flere instumenter kommer i spil til forskel fra en solo musiker. Og det bliver næste magisk, når musikken smelter sammen til en enhed.

Flere instrumenter spiller sammen for den gode lyd

Når et makkerpar i form af en musik duo spiller sammen, så kommer der typisk flere instrumenter i spil, og musikken kan blomstre. Det ene medlem af duoen kan for eksempel spille guitar, mens musikeren bruger endnu et instrument, nemlig sin stemme til at synge. Det andet medlem af duoen kan samtidig supplere med klaver, trommer, bas eller andre instrumenter og medvirke som kor oveni. Derudover kan se skiftes til at synge, så der kommer endnu mere variation i de mange sæt, som en musikduo kan spille.

Kan få folk ud på dansegulvet

Når først en musikalsk duo går i gang, vil den dynamik, der opstår mellem de to musikanter, hurtigt smitte af på publikum. Tilhørere bliver til festdeltagere. Og det vil kræve meget selvbeherskelse ikke at give efter rytmerne på dansegulvet. En musik duo, som spiller op til fest, kan få folk ud på dansegulvet og feste hele natten.

Musik duo’er til alle fester og arrangementtyper

Der findes mange forskellige musik duo’er til fest og selskabelige sammenkomster. Der vil helt sikkert også være én til netop dit arrangement, hvad end du er til for eksempel pop, rock, dansktop, jazz eller din yndlingsgenre. Der er musik duo’er i akustiske versioner og duo’er med backtracks, så det lyder som et helt bandt, der spiller til festen. Det kan enten være stationære duo’er, som spiller fra scenen eller ved dansegulvet, eller det kan være i form af walk-around, som duo’en bevæger sig rundt som mobil underholdning.

Find Festmusik & Underholdning