Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Sanger til vielse

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

TereseAgneteDuo består af sangerinde Terese Agnete og Pianist/Guitarist Peter Kjærbye. Vi spiller et bredt repertoire af danske og engelske sange, og … Læs mere
Har spillet og sunget til hundredevis af fester. I forsamlingshus, private hjem, julefrokost, sølvbryllup, firmafest, udendørs. til lejrbål, i børnehaver, aktivitets- … Læs mere
Musikalsk fortælling om Kim Larsen er et musikalsk foredrag, som blander koncert med historier og anekdoter. Historierne er dels faktuelle om Gasolin og Kim Larsens … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Derfor skal du booke en sanger til vielsen

Personliggør vielsen

Man skal booke en sanger til vielse for at personlig gøre vielsen. Hvad end vielsen er i kirken, på rådhuset, i det fri eller noget helt fjerde, kan selve vielsen hurtigt blive formel og rutinepræget. Men ved en sanger til seancen får du lov til at sætte dit eget præg og tilføre den stemning, du ønsker.

Gør vielsen særlig med et specielt stykke musik

Har du en kunstner, et band eller et stykke musik, som du holder ekstra meget af? Så kan du ved at booke en sanger til din vielse få et nummer af stor betydning med på din helt store dag. Det kan være ”JERES NUMMER”. Måske det nummer, som i kyssede til allerførste gang. Det nummer, der blev spillet, da der blev friet. Eller bare det nummer, som én af jer – eller begge to – er vilde med og tilegner noget helt særligt.

Musik kan vække store følelser

Der er ikke noget som musik, der kan vække store følelser hos dem, der lytter. Med en sanger til vielse vil de helt store følelser blive vækket hos jer selv og jeres gæster. Det kan være en god måde at komme i den helt rigtige stemning til den store dag, der byder på mange store følelser.

En kærlighedserklæring

Ved du, at din kommende mand eller kone har en stor passion for noget bestemt, en yndlingssang eller en sang, som vedkommende har et helt specielt bånd til? Så kan du booke en sanger til vielsen i al hemmelighed og overraske din kommende ægtefælle. Det vil helt sikkert gøre indtryk og blive værdsat. 

Genskab minderne igennem musikken

Musikken kan i fremtiden være med til at fremkalde minderne fra vielsen. Et bryllup er en kæmpe dag, som er fantastisk på alle måder. Men det er også en dag, som går stærkt med masser af nye, dejlige indtryk. Derfor kan det også være rart i fremtiden at kunne mindes øjeblikke, når musikken genhøres.

Find Festmusik & Underholdning