Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Tryllekunstner

Her hos Eventguru finder du et bredt udvalg af dygtige og moderne tryllekunstnere over hele landet indenfor alle prisklasser! At booke en tryllekunstner giver altid en magisk og fantastisk stemning, som sikrer at dagen bliver uforglemmelig for alle jeres gæster. Du kan kontakte og booke ved direkte henvendelse til tryllekunstneren. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte artisten og du kan kontakte så mange du vil.

Hvis du leder efter kvalitets underholdning til børnefødselsdagen, byfesten, firmaevents, messer, børnehaven osv, så er Lasse K det sikre valg. Lasse K har … Læs mere
MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Han kan tilsyneladende bå… Læs mere
Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten … Læs mere
Trylleshow – Underholdning til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement. En rejse i magiens Verden. Børne og familie underholdning eller Stand-up Magic … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor booke en tryllekunstner til en fest?

Det er unægtelig sjovt at feste. Det er vel trods alt derfor vi gør det. Det er bare hyggeligt at mødes med gode venner eller familie om middagsbordet for at have det sjovt, spise god mad og snakke sammen. Netop de 3 ting er nemlig opskriften på en god og hyggelig fest for rigtig mange mennesker. Jo større festen er og jo flere ukendte ansigter der optræder, jo sværere er det dog også at opfylde netop de kriterier. Så kan man have nok så fine og gode retter i køkkenet, men hvis samtalen ved bordene ikke kører, kan det mere eller mindre være ligegyldigt. Så bliver det bare ikke en god og hyggelig fest. 

Trylleshow som ice breaker

Det betyder imidlertid ikke at du nødvendigvis skal droppe den næste kæmpestore familiefest, eller at firmafester i store virksomheder nødvendigvis skal være dødens pølse. De kan faktisk gå hen og være rigtig sjove og hyggelige i deres egen ret, men det kræver måske bare en lidt mere aktiv indsats fra festens arrangører såvel som alle de indbudte. Først og fremmest kan det være, at man bliver nødt til at arrangere lidt mere underholdning eller sågar kickstarte gæsternes indbyrdes samtale. Det kan man gøre på mange måder alt efter hvilken slags fest det er, og hvem man har indbudt. Noget af det mest oplagte er selvfølgelig at gøre festen til en temafest. Så har alle i hvert fald noget at tale om. Alternativt kan man også bare sørge for, at der er en smule livemusik. Det kan nemlig også være et samtaleemne, og under alle omstændigheder bekæmper den slags da de værste former for akavet stilhed.

Hvis arrangøren ønsker det, kan man også vælge at være mere tydelig i sit valg af underholdning til festen. Det kan man blandt andet gøre ved at booke en professionel underholder. Det kan selvfølgelig være livemusik som nævnt tidligere, men det kan også være en mere tidsafgrænset periode med underholdning, hvis man inviterer for eksempel en komiker eller en tryllekunstner. Særligt en tryllekunstner er faktisk enormt interessant i den sammenhæng. Tryllekunstneren er nemlig på ingen måde forbeholdt at skulle optræde med kedelige og forudsigelige numre til en børnefødselsdag. Der findes nemlig tryllekunstnere til alle aldre og alle sammenhænge. Derfor findes der altså også tryllekunstnere, der i allerhøjeste grad henvender sig til voksne fremfor børn. En af tryllekunstnernes største fordele er dog, at de favner enormt bredt og kan fascinere både gamle og unge med præcis det samme nummer.

Noget fascinerende ved en tryllekunstner

Desuden er der bare noget fascinerende ved en tryllekunstner, som man ikke på samme måde kan opnå med særligt mange andre former for underholdning. Hvis tryllekunstneren er dygtig, er det nemlig en oplevelse, som man som tilskuer vil bære med sig videre bagefter, og som nemt kan gå hen og blive samtaleemne over desserten. Et grin fra en komikers joke, kan man ikke tage med særligt mange steder hen, og går man først i gang med at genfortælle en vittighed, er man i hvert fald sikker på, at den falder til jorden. Fascinationen ved et godt trylletrick er dog delbar på en anden måde og er desuden bare en god og sjov følelse. På en måde er det en indsigt i barndommens fortryllende glæder, og de indbudte til din fest vil elske det.

Inden du bare inviterer den første og den bedste tryllekunstner, du kan finde, er der dog nogle forbehold du bør tage. Sørg for at underrette tryllekunstneren om den type fest, I holder. Derudover kan det være en god ide at kigge på et par anmeldelser. Enhver kan trods alt hævde at være tryllekunstner.

Find Festmusik & Underholdning