Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Coverband

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Gode grunde til at booke et coverband

Der er mange gode grunde til at booke et godt Coverband. Læs med her:

Hør favoritterne

Et coverband spiller som navnet antyder covers. Der findes coverbands, som udelukkende spiller covers fra den samme kunstner. Og så findes der coverbands, som spiller covers fra en masse blandede kunstnere og bands. En ting er i hvert fald sikkert: Coverbandene har håndplukket de bedste numre og største hits. Den musik, som de ser passer bedste til festen. 

Genkendelsens glæde

De bedste koncertnumre er altid dem, som publikum kan synge med på. Et coverband giver mulighed for at kunne høre hit på hit på hit. Synge med. Og danse med. Vi kender alle situationen, hvor snakken ved festbordet er løssluppen. Og pludselig starter næste nummer, som straks får alle ved bordet til at kigge på hinanden. Og øjeblikket efter stormer alle mod dansegulvet. 

Sæt fokus på en bestemt kunstner, periode eller genre

Holder du en temafest? Så er et coverband det perfekte valg hvad angår musikalsk underholdning. Da de med deres ekspertise nemt kan sætte fokus på en bestemt kunstner, periode eller genre, som passer til netop dit festtema. Få for eksempel muligheden for at opleve ABBA, Gasolin eller de glade 80’ere. 

Et coverband med blandet musik kan ramme bredt

Ved at vælge et coverband med blandet repertoire til din fest, så sikrer du dig i høj grad, at der vil blive spillet forskellig musik. Med andre ord: Der vil være noget for alle. Dermed vil de fleste føle, at de har en god fest. Festen vil heller ikke blive for ensartet, når det gælder musikken. 

Et coverband med en bestemt kunstner, periode eller genre har sine fordele

Vælger du et coverband med fokus på en bestemt kunstner, periode eller genre, så har det sine fordele. Det er som regel en kunstner, som i forvejen har et stort publikum, og det er musik, som de fleste kan lide og gerne vil synge og danse med på. Det kan være en kunstner, som er gået bort, og som folk gerne vil tage til fest ”med” og mindes. Det kan være musik fra en periode, som bare havde god musiksmag, eller som fremkalder gode minder. Eller det kan være en genre, som udtrykkes ved en bestemt måde at feste og være sammen på, som kan noget helt særligt.

Find Festmusik & Underholdning