Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Festmusik

Her finder du Eventgurus store udvalg af forrygende festmusikere, der er parate til at spille til jeres kommende fest eller event! Her er både fantastiske festbands, sangere, solomusikere, duoer, trioer, hyggepianister, DJs og meget mere. Søger du festmusik indenfor en specifik genre kan du benytte søgeformularen. Book ved direkte henvendelse til kunstneren.

Musikalsk fortælling om Kim Larsen er et musikalsk foredrag, som blander koncert med historier og anekdoter. Historierne er dels faktuelle om Gasolin og Kim Larsens … Læs mere
Kort præsentation: Jeg er musiker og spiller primært til private fester, receptioner, sportsfester, julefrokoster mv. – kort sagt hvor der er behov for en … Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Hvorfor booke festmusik til fest?

Musik til festen er altid en god ide, hvis man vil skabe den helt rette stemning. Måske vil man have folk i dansehumør til fødselsdagsfesten med et forrygende danseband eller måske vil man gerne få anlagt en romantisk stemning til bryllupsfesten med en dygtig sanger. Uanset om man skal bruge festmusik til privat- eller firmaarrangementet så har vi her på Eventguru samlet et let og overskueligt overblik over nogle af landets dygtigste musikere indenfor alle genre!

Mange typer festmusik

Der findes mange forskellige typer festmusik, og hvilken man vælger handler altså i høj grad om, hvilken stemning man ønsker, og hvem der er blevet inviteret. Siger man festmusik hos en ældre forsamling, vil det sikkert med det samme vække tanker om det klassiske klaver og måske noget folkemusik. Omvendt vil det hos den yngre generation vække tanker om elektronisk dansemusik og måske en DJ eller et mobildiskotek.

God festmusik til en god pris

Som sagt finder du her hos Eventguru dygtige musikere indenfor alle kategorier og indenfor alle prisklasser. Når du benytter søgeformularen vil du hurtigt finde frem til de musikere, der opfylder dine ønsker og det er også let at finde frem til de musikere, der optræder i jeres område hvor arrangementet skal afholdes.

Eventguru er ikke et fordyrrende mellemled mellem dig og musikeren og derfor kan du i ro og mag booke den musiker, der passer dine behov, da du her vil finde den bedste pris!

God fornøjelse og vi håber I finder den perfekte musik til jeres event!

musik til festen

Find Festmusik & Underholdning