Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Underholdning til fest

Få et overblik over de dygtige artister i listen herunder. Du kan kontakte artisten direkte gennem kontaktformularen på deres profil.

Hvis du leder efter kvalitets underholdning til børnefødselsdagen, byfesten, firmaevents, messer, børnehaven osv, så er Lasse K det sikre valg. Lasse K har … Læs mere
Med sine mange års erfaring som professionel entertainer, er Peter Andreas garant for en sublim omgang mental, magisk og mystisk underholdning med sit show, hvad enten … Læs mere
31 årige stand-up komiker Jeff Wallentin, har optrådt i 7år. Hans stil er selvironisk, observerende og afslappet. Han bruger hverdagens finurligheder og vender dem til referencer … Læs mere
Trylleshow – Underholdning til Deres næste fest, fødselsdag eller firma arrangement. En rejse i magiens Verden. Børne og familie underholdning eller Stand-up Magic … Læs mere
Velkommen til magien bag Peter Nørgaard – Danmarks mest talentfulde bugtaler og musikalske entertainer. Med en uddannelse som Musicalperformer og godkendt dukkefører fra Sesame … Læs mere
MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Han kan tilsyneladende bå… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Der findes mange underholdende indslag, der egner sig glimrende til de fleste fester. Det er ensbetydende med, at du har adskillige muligheder, hvis du leder efter et sjov indslag.

Herunder finder du tre sjove indslag, der kan fungere til nærmest en hvilken som helst fest. Derfor er der sandsynligvis også en af de tre indslag, der harmonerer med såvel dine tanker som den fest, det skal bruges til.

Få en tryllekunstner til at optræde

At hyre en tryllekunstner er noget, der passer til enhver type fest. Det er dog et meget overset indslag, da der ikke er mange, der tænker over, at man kan hyre en tryllekunstner til at optræde ved en fest. Det er der heldigvis rig mulighed for at gøre, hvis man ønsker dette.

En dygtig tryllekunstner er i stand til at tilpasse sin optræden til en hvilken som helst fest. Derfor kan det også bruges som indslag til alt fra en polterabend til en 12-års fødselsdagsfest.

Vil du være sikker på, at dit festlige indslag skiller sig ud fra, hvad der hyppigt opleves til fester, er dette et glimrende bud. Det er nemlig de færreste, der har oplevet at se en optræden fra en tryllekunstner til en fest.

Den hemmelige opgave

Dette er en meget populær leg, som af mange også er kendt som ‘Seddel under tallerkenen’. Det er en underholdende leg, der involverer alle gæster til festen, hvorfor den er god til at skabe fællesskab.

Hertil er det også en fordel, at den er nem at sætte i stand. Det eneste, det kræver er, at man laver en række sedler, hvorpå man skriver en udfordring. Dernæst skal de blot placeres under gæsternes tallerkener, hvilket naturligvis skal gøres, før gæsterne ankommer.

Det handler blot om at være kreativ, når man skal lave disse udfordringer, men følgende kan bruges som inspiration:

  • Rejs dig op og start en fællessang
  • Bliv ved med at kalde personen til venstre ved et forkert navn
  • Tag din sko af og stil den op på bordet
  • Skål ualmindeligt meget med personen til højre for dig
  • Fortæl alle du taler med, at du engang har deltaget i X-Factor

Hyr en hypnotisør

Her er der tale om et indslag, der på mange punkter minder om en tryllekunstner. Hvis ikke man er til magi, kan det dog være bedre med en hypnotisør. Ligesom en tryllekunstner, er der næppe mange, der har oplevet at være til en fest, hvor der har været en hypnotisør.

Der bør ingen tvivl være om, at det er et sjovt indslag, som vil falde i alles smag. I og med, at det er et indslag, som alle vil være vilde med, er det også et indslag, som vil passe godt ind til en hver form for fest.

Der er mange, der tror, at det er dyrt at hyre en hypnotisør (eller en tryllekunstner) til at optræde. Det er dog ikke tilfældet. Hvis du har gjort dig tanker om dette, er det derfor vigtigt, at du ikke lader dig afskrække af, at du tror, at det er dyrt.

Flere kategorier

Find Festmusik & Underholdning