After Midnight

Vi samler på slidte dansesko!

Profilinfo

Beskrivelse

Vi samler på slidte dansesko!

After Midnight leverer LIVE musik. En musikalsk oplevelse i særklasse. Et saftigt svingende dansk liveband, bestående af sang/pianist, trommeslager, guitarist og bassist. Da vi er 4 i bandet, er det med til at lave den helt unikke og perfekte lyd! Vi leverer den helt rigtige blanding af udødelige hits fra de sidste fem årtier. After Midnight er bandet til det kræsne publikum, der ønsker at se og høre, hvad et rigtigt professionelt liveband formår. After Midnight leverer varierede sets med mange fantastiske numre af forskellige genre, som er nøje udvalgt til at gøre en hvilken som helst festlig begivenhed til en fuldstændig uforglemmelig aften/event.
Udover det har After Midnight altid et stort lysshow med, som er med til at skabe de bedste rammer for en fantastisk fest!
Alt efter hvor stor en tidsperiode der er mellem booking og optræden er det muligt at ønske numre til netop din booking.

NB. Alle priser er eksl. transport.

Hvor lang er spilletiden?
Det er jeres valg hvornår vi skal gå på, og hvor lang tid vi skal spille! :-) Men vi har selvfølgelig vores anbefalinger!

Udstyr?
Ja vi har alt med, og det forstyrrer ikke ved opsætning. I skal ikke tænke på noget! :-)

Vi sørger for…
Igennem aftenen sørger vi for en god dialog med evt. køkkenpersonale og evt. toastmaster.
Dette teamwork er vigtigt for at give jer en fantastisk fest. :-)

Skal vi bare læne os tilbage og nyde festen?
Ja!!…. Når I hyrer After Midnight, får I et proffesionelt band, der har styr på det hele. :-)

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Tarzan Mamma Mia

Castle on the hill

Anmeldelser

5/5 Stjerner

6 Anmeldelser

Vi bookede igen i år After Midnight til vores julefrokost – og det var endnu engang det BEDSTE valg! De spillede velkendte og festlige sange hele vejen igennem aftenen, hvor alle kunne være med på både fællessang og dansegulv. De formåede at spille sange fra alle årtier, hvilket var HELT perfekt, da publikum også spændte bredt rent aldersmæssigt! De største og varmeste anbefalinger fra 80 glade julefrokost-deltagere!

Vi havde glæden af After Midnight til vore begges 60 års fødselsdag, og der blev leveret en energisk og 'glad' underholdning - simpelthen super.Vi fik musik, der passede perfekt til vores arrangement. Tilpasset ud fra vores ønsker.Tak for det!

Kære After Midnight. Vi vil bare sige mange tak for fantastisk musik til vores bryllup i går. I lavede den FEDESTE dansefest/koncert ALLE gæster har rost jer helt til skyerne. Selvom ikke alle dansede, nød de at lytte til musikken… FED OPLEVELSE!!! Og næsten alle jeres visitkort var væk. Så nu håber vi at blive inviteret til fest, hvor I skal spille. De bedste hilsner til jer alle fra Sofie og Simon.

Det var en ære og fornøjelse at have After Midnight til at spille til vores bryllup. Kl. 14:00 kom bandet, og de var hurtige til at sætte op. De spillede under middagen, hvor de også hjalp til med musik til diverse indslag. Bandet startede rigtig godt ud med musik der var gang i, og fik lynhurtigt stemningen endnu mere op, end den var i forvejen, og gennem hele koncerten, med meget varierende musik fra uden tvivl nogle utrolig dygtige og erfarne musikere!

Et orkester helt i top!!! Fejrede sølvbryllup i Øster Skerninge Forsamlingshus i lørdags og havde hyret After Midnight.. Alle gæsterne dansede og synes musikken var fed! De sidste gik hjem kl.3. Bandet var topprofessionelle.. Vi havde en god mailkorrespondance forinden, hvor man kunne komme med ønsker fra “deres hitliste”. Restauranten roste musikerne for den gode tone, deres dialog før og under festen. Gode stemmer, fede musikere.. Kan varmt anbefale dem til alle der ønsker festen med den fede stemning… Allerbedste hilsner Sølvbrudeparret Jacob og Lotte.

After Midnight spillede til vores bryllup i broby d. 04 september, og det var det bedste valg vi kunne tage! alt var topprofessionelt fra start til slut. Vi kunne kun tilbyde en meget lille scnene til dem, men de tilpassede sig, så det passede! De er simplthen så fleksible! De bedste anbefalinger fra os!

Kontakt After Midnight

Det er gratis og uforpligtende. After Midnight vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning