D’Fino

Giv din fest et løft med god musik, og lun jyske humor med musik fra D'Fino

Profilinfo

Beskrivelse

Giv din fest et løft med god musik, og lun jyske humor med musik fra D'Fino

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

5/5 Stjerner

2 Anmeldelser

D’fino er en nordjysk duo, der består af Søren og Henrik.De to lune nordjyder giver din fest et løft med deres lune jyske humor, samt brede udvalg af musik!De to herrer kan give din fest alt fra “de gyldne løver” til “lady gaga” og alt bliver spillet med et glimt i øjet. Har man specielle ønsker til bestemte numre prøver de at opfylde på bedste vis!D’fino går ikke af vejen for at løfte festen til yderligere højde hvis en blandt festdeltagerne med en stemme i livet springer ind og synger med.De herrer er også vandt til i deres daglige jobs at jargonen kan blive lidt “løs” så hvis man ligger op til sjov og spas bliver der givet igen med glimt i øjet.Kan varmt anbefale D’fino til din næste fest!De er ikke de billigste på “suppe, steg og is-musik” markedet men kvaliteten og humøret er altid i top (også selvom de møder op med feber og enfluenza i kroppen) og dansegulvet er sjældent tomt.

De to lune nordjyder giver din fest et løft med deres lune jyske humor, samt brede udvalg af musik! De to herrer kan give din fest alt fra “de gyldne løver” til “lady gaga” og alt bliver spillet med et glimt i øjet.  Har man specielle ønsker til bestemte numre prøver de at opfylde på bedste vis! D’fino går ikke af vejen for at løfte festen til yderligere højde hvis en blandt festdeltagerne med en stemme i livet springer ind og synger med.  De herrer er også vandt til i deres daglige jobs at jargonenkan blive lidt “løs” så hvis man ligger op til sjov og spasbliver der givet igen med glimt i øjet. Kan varmt anbefale D’fino til din næste fest! Kvaliteten og humøret er altid i top og dansegulvet er sjældent tomt.

Kontakt D’Fino

Det er gratis og uforpligtende. D’Fino vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning