Flemming Kiil. Diner & Dans

Dinner og dansemusik til det voksne publikum private/offentlige fester i Danmark eller Tyskland

Profilinfo

Beskrivelse

Dinner og dansemusik til det voksne publikum private/offentlige fester i Danmark eller Tyskland

DJ til fest for det voksne og modne publikum

DJ og entertainer, Flemming Kiil & Kiil Disco Show, er velkendt for at kunne sætte gang i festen med et sikkert valg af musik – uanset om det vedrører den lille eller store festen, det offentlige eller private arrangement. Flemming Kiil leverer et professionelt lyd- og lysanlæg. Det er jeres fest og derfor spiller Flemming Kiil altid som DJ til fest efter arrangørens anvisninger.

Dansemusik

Flemming Kiil spiller altid de gode gamle klassikere, ’oldies but goodies’, og hits helt frem til i dag. Som DJ til fest leverer han et bredt musikrepertoire, som sætter danselysten i gang – selv hos de mest krævende publikummer – gamle som unge. Flemming Kiil tilpasser altid musikken, så den passer lige præcist til de gæster, som er med på aftenen og der spilles gerne musik på opfordring. Dansemusik, som alle kan synge med på og danse til.

Dinnermusik

Søger du en DJ under maden, er Flemming Kiil en af de få DJs som også tilbyder det. Under middagen spilles der afdæmpet musik i et niveau så gæsterne uden problem kan få sig en hyggelig snak. Og skulle du have et ønske om skålesange, fællessang eller andet, så giv endelig besked. Selvfølgelig spilles der med på de medbragte festsange, som skulle byde sig i løbet af den festlige aften under middagen.

Temafest

Flemming Kiil er også leveringsdygtig som DJ til temafest med temaer som discomusik i 80’erne, oktoberfestmusik, salsaaften, dansktop, countryaften, rock’n’roll i 60’erne, popmusik i 70’erne, grandprix aften og de største danske pop hits gennem tiderne. Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for tyrolermusik, oktoberfestmusik, apres ski og neue deutsche welle.

Med Flemming Kiil som DJ og entertainer til festen garanteres, at der vil være musik for enhver smag, så alle kan være med og aftenen bliver en succes.

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

5/5 Stjerner

1 Anmeldelser

Kontakt Flemming Kiil. Diner & Dans

Det er gratis og uforpligtende. Flemming Kiil. Diner & Dans vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning