Kamilla Haugaard

Sanger og pianist

Profilinfo

Beskrivelse

Sanger og pianist

Til bruden og konfirmanden:
- En sang sunget som en helt personlig gave til dagens hovedperson giver en stærk oplevelse.
- Eller en kærlighedssang sunget lige efter selve vielsesceremonien, som giver plads til at lade det store øjeblik synke ind - det øjeblik, der er grunden til hele festen.

Til vielsen:
- Kamilla skaber al musikken hertil: Smukke sange til brudepar går ind og ud, akkompagnement til fællessange og en kærlighedssang sunget netop til jer umiddelbart efter vielsesritualet.
En smuk ramme om dét øjeblik, der skaber rammen om og begyndelsen på hele dagen.

Til middagen og receptionen:
Kamilla Haugaard synger og spiller elegant og behagelig musik i baggrunden. Kamilla arbejder dynamisk og intuitivt med festen, og løfter dagen til nye højder. Hun har et kæmpe repertoire indenfor bl.a. pop, jazz, danske sange og kendte klassikere, som gør at hun hele tiden tilpasser musikken til hvad der sker i lokalet.

Kamilla har en smuk stemme, der udtrykker glæde, kærlighed og eftertænksomhed, og fingre, der leger hen over klaveret i elegante melodier. Kamilla er både pianist og sanger, har en kandidatgrad fra musikkonservatoriet og har stor erfaring i at skabe og løfte den helt rette stemning. Det, der gør Kamilla særligt er hendes intuitive måde at løfte det, der allerede sker i lokalet. Derudover spiller hun både klaver og synger, hvilket gør, at du som kunde kun behøver hyre een person ind.

Har du en idé, som du ønsker tilbud på? Så er du meget velkommen til at sende en forespørgsel.

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Vis flere videoer

Musik og lyd

Come away with me

Hallelujah

I'm glad there is you

Anmeldelser

5/5 Stjerner

5 Anmeldelser

Takket være Kamilla blev ceremonien i kirken, til vores bryllup, præcis som jeg altid har drømt om. Det var simpelthen så perfekt. Kamilla er, udover at være super dygtig og talentfuld, også en rar person at være omkring. Jeg vil helt klart anbefale Kamilla.

Kamilla både spiller og synger vidunderligt. Hun har en fantastisk god evne til at fornemme hvad der sker i rummet og tilpasse sig selskabet. Jeg kan på det varmeste anbefale Kamilla.

Tusind tak for din optræden til vores 40 år fødselsdags fest, din musik var lige hvad vi har ønsket os. Vi nævnte nogle kunstnere og genrer for dig forud for festen, som du virkelig gengav super smukt under middagen. En fantastisk oplevelse.

Brudeparret blev meget overraskede og meget rørte over din sang. De havde ikke den mindste anelse om, at du kom eller at nogen havde fundet på noget i den stil, så det var virkelig en stor overraskelse for dem. De syntes, at sang valget var helt perfekt, og at du havde sunget så smukt. Og netop de tilkendegivelser har jeg fået fra rigtig mange af gæsterne - at du sang så smukt, og at det var helt vildt, som du kunne synge. Og det er også den oplevelse, som jeg selv og min kæreste havde - at du har en meget stor og smuk stemme, og det var meget rørende at høre dig synge den sang. Så endnu engang tak fordi du ville komme og synge for os - det var kun pga dig, at det var muligt for mig at overraske dem på den måde og give dem så fin og speciel en gave. Det er jeg dig dybt taknemmelig for. Og jeg vil helt bestemt anbefale dig, hvis jeg hører fra nogen, at de leder efter en sanger.

Jeg må sige, at Kamilla Haugaard levede helt op til vores forventning. Hun leverede den musik, som vi havde bedt om, og på en behagelig og fornøjelig måde. Faktisk klarede Kamilla opgaven på en yderst professionel måde. Jeg skylder også at sige, at Kamilla Haugaard høstede stor anerkendelse og fik mange rosende ord på vejen fra mange af vores gæster.

Kontakt Kamilla Haugaard

Det er gratis og uforpligtende. Kamilla Haugaard vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning