PoulEriksMusik

Erfaren musiker

Profilinfo

Beskrivelse

Erfaren musiker

Alsidig, levende musik timer til fester og arrangementer + komposition af højskole melodier til egne sangbøger. Ny nodebog ude nu: "Festmusik & Fortællinger" med hele 50 kompositioner.
Skal du holde fest i anledning af fødselsdag, bryllup, konfirmation, jubilæum, reception eller andet, og ønsker du en særlig oplevelse med god og levende musik til fest i denne sammenhæng, så har du fat i den rigtige.

Højskolesangbogen er ALTID med og der spilles ørevenligt diner´musik til din fest med forskellige genrer og frisk musik til dansen herefter.
Kan også bestilles til dag arrangementer, højskolesange, mulighed for højskoleforedrag hvor jeg kommer som pianist til gode sange af f.eks. Jens Rosendal, Poul Jansen m.fl.

Prisen oplyst er afhængig af antal km der skal køres til spillejobbet - men send trygt bud om en snak musik - og levende musik er håndværk og ikke dyrt weekend og aften/nat arbejde taget i betragtning!

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt PoulEriksMusik

Det er gratis og uforpligtende. PoulEriksMusik vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning