Syng Med & Tip et Hit (Klaus & Servants)

Musikquiz med livemusik og gætterier

Profilinfo

Beskrivelse

Musikquiz med livemusik og gætterier

Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants spiller og synger, mens Karin hygger med sjove spørgsmål til sangene. Alle kan være med.

TIP ET HIT
TIP ET HIT er et populært underholdningskoncept, hvor publikum gætter med på kendte hits. Med TIP ET HIT er I garanteret nogle hyggelige timer med god stemning til jeres næste fest eller arrangement.

Med TIP ET HIT kan du:
Gætte sange og synge med
Nominere de tre sange du bedst kan lide
Tippe din favoritsang!

TIP ET HIT leverer bl.a. underholdning til:
Fester & Arrangementer
Plejehjem
Klubber & Foreninger
Bofællesskaber

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Vis flere videoer

Musik og lyd

Anmeldelser

5/5 Stjerner

4 Anmeldelser

Tak skal du ellers have, det var en eftermiddag, som vi vil se tilbage på. Alle beboerne kunne synge med og deltage i gætterierne, ja det var en eftermiddag, der ikke kan fortælles. Den skal opleves, så tusind tak for det.

Vi har med meget stor succes benyttet Klaus Strand-Holm so solist, ligesom vi mange gange har præsenteret showet “TIP ET HIT”, hvor Karin & Klaus i forening har sørget for en fantastisk stemning. Vi er rigtig glade for samarbejdet, der har givet os mange positive tilbagemeldinger fra gæsterne. Begge shows er helt i særklasse, og vi kan kun give Klaus prædikatet “En topklasse underholdning”. Han giver sig 100% – og lidt til – for at repræsentere kunden og sørge for, at gæsterne føler sig velkomne og godt underholdt.

Dejligt, at Klaus går rundt blandt alle beboerne og gæsterne. Skønt med super humør og mange dejlige kendte sange, som vi alle kunne synge med på. Man kan kun blive i godt humør, og vi kan varmt anbefale både quiz og musikken til andre.

Det er pudsigt – det er lige meget hvor man bevæger sig rundt i huset i dag, så bliver der spillet Klaus og Servants for fuld skrue alle vegne hos beboerne og i vores monteringsværksted. Tak for en dejlig eftermiddag!

Kontakt Syng Med & Tip et Hit (Klaus & Servants)

Det er gratis og uforpligtende. Syng Med & Tip et Hit (Klaus & Servants) vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning