Tomas

Nærværende, hyggelig, varm, velkendt, eksklusiv dinnermusik.

Profilinfo

Beskrivelse

Nærværende, hyggelig, varm, velkendt, eksklusiv dinnermusik.

Jeg er 2.generations dinnermusiker. Min far kom til Danmark i 70 med en Polsk teatertrup og blev gift med en dansk pige. Som konservatorieuddannet pianist og trompetist fik han hurtigt job i det danske musikliv. Han ernærede sig primært som dinnermusiker og festmusiker og satte sig så grundigt ind i den danske sangskat, at han ofte fik at vide, at han kendte de danske sange bedre end hans danske kollegaer.

Jeg voksede op til daglig klimpren af klaver fra stuen, hvor han sad og øvede sig. Han introducerede mig tidligt for alle de store musikere og også klassiske værker og jeg lærte at lytte og mærke musikken helt ind i sjælen.

Jeg begyndte tidligt at spille guitar og lærte at spille et hav af klassikere fra Beatles til Abba og komponerede også egne sange. Som ung var jeg med i bands og fik i starten af tyverne mine første dinnermusik-jobs. Det er nu 21 år siden. Jeg har spillet til stort set alt hvad der er at spille til. Og jeg fornemmer hurtigt, når jeg træder ind i et rum hvor højt lyden skal være, hvilke sange, der passer bedst til lejligheden osv. Det er en balancekunst hvor alle toner skal understøtte præcis det, der foregår i nuet på en måde, så de høres uden at de på nogen måde forstyrrer.

Jeg elsker mit job! Fordi det er det mest naturlige for mig i verden og måske især fordi det slet ikke føles som arbejde.

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Medley 1 (Fra Elton til Brandenburg)

Medley 2 (Fra Beatles til Tim C)

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Tomas

Det er gratis og uforpligtende. Tomas vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning