XLENT

XLENT - Some do music - WE DO PARTIES! - Tjek vores videoer her ->

Profilinfo

Beskrivelse

XLENT - Some do music - WE DO PARTIES! - Tjek vores videoer her ->

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, receptioner.

Med over 25 års erfaring fra live musik brancen sikre XLENT at festen bliver en succes.
Angivet er et prisniveau, den konkrete pris aftaler vi via en forespørgsel der macher din fest og budget.
XLENT kan også bookes som NonStop koncept med DJ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XLENT er et velspillende og energisk orkester. Et allroundorkester der bygger deres optræden på mere end 25 års erfaring. Den sikre garanti for en vellykket fest, om du skal holde bryllup eller byfest. Vi rammer altid det helt rigtige niveau.

XLENT består af Jimmi Jørgensen - Keyboard og forsanger, Jacob Hansen - Guitar og kor, Stine Ejsing Andersen, Vokal og kor, Dan Sandhøj Fromm - Trommer og kor. Allan Schøning - Leadguitar og vokal.

Sikre elementer i vores show er publikumsdialog, underholdning i topklasse, meget bredt repertoirer der spænder fra eksklusiv dinner musik med sang, gammel 60 rock til den nyeste hitliste musik fra dette årti. Om det er Lucas Graham, Seebach, Helmig, Dodo, Danseorkesteret, StatusQ, Volbeat - Forevigt, PetShopBoys, Cher, Birthe Kær eller Himmelhunden så sikre vi det rette musik til din fest. Med ca 300 numre i repetuaret har vi nok at vælge imellem. Det hele bliver pakket ind i en enestående oplevelse af lyd og lys.

XLENT optræder til alle former for fester hvor der er brug for musik og underholdning. Skal du holde bryllup, fødselsdag, reception, firmafest, julefrokost, byfest, bierfest, marked eller ringeridning, så Kontakt XLENT og få en snak om hvordan din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

5/5 Stjerner

2 Anmeldelser

Vi blev IKKE skuffet! XLENT indfriede alle de forventninger vi havde til god festmusik. Jeg sender mine varmeste anbefalinger.

Kontakt XLENT

Det er gratis og uforpligtende. XLENT vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning