Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Tryllekunstnere i København

Søger I en tryllekunstner? Hvis I står og skal bruge en tryllekunstner til jeres fest, bryllup, firmaevent, fødselsdag eller lignende, så finder I det på Eventguru. Her er tryllekunstnere, der optræder i København. Find din eller dine yndlings tryllekunstnere og kontakt dem i dag.

MIND READER Henrik Specht er en af Danmarks dygtigste og mest populære tankelæsere. Både til firmaarrangementer og private selskaber. Han kan tilsyneladende bå… Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Find og book en tryllekunstner til jeres event i København

Hvis du er på udkig efter en tryllekunstner i København, så finder du det her på Eventguru. Der er kunstnere og artister indenfor alle kategorier og prisklasser og du finder derfor nemt en, der passer perfekt til jeres arrangement.

På Eventguru kan du nemt og uden problemer danne dig et overblik over de bedste kunstnere i netop dit område. Hvis du skal bruge en musiker eller en entertainer til at gøre dagen god så finder du det her.
Tag dig god tid og kontakt så mange kunstnere I har lyst til. Så finder I den rette kunstner, der kan optræde til jeres fest.

Find Festmusik & Underholdning