Agnethe & Poul Henning

"Det musikalske ægtepar" får Danmark til at synge med på deres "Syng Jer Gladere"-program

Profilinfo

Beskrivelse

"Det musikalske ægtepar" får Danmark til at synge med på deres "Syng Jer Gladere"-program

Det musikalske ægtepar, Agnethe & Poul Henning, inviterer dig ind i deres musikalske univers, Syng Jer Gladere, hvor du både får ”føde” til den højre og den venstre hjernehalvdel - og SOM NOGET NYT er der mulighed for en sving-om til de glade sange.

Entertainerparret Agnethe & Poul Henning forstår på en utrolig levende måde at engagere publikum i deres show.

Hvad enten det drejer sig om Kaj Normann Andersen, John Mogensen, Raquel Rastenni eller én af de mange andre kunstnere, får gæsterne én på opleveren. Parret har et meget bredt repertoire - udover dansk også tyske og engelske "ørehængere"

Ved ankomsten får alle ofte udleveret et sanghæfte, og så går man i gang. Agnethe fortæller om sangene, deres relationer og personen bag dem, og Agnethe og Poul Henning synger for, mens Poul Henning også akkompagnerer det syngende publikum med sin guitar eller "Sing-Back".

En kommentar, de ofte hører, er ”Vi kan ikke synge”; men hver fugl synger med sit næb, og når først de glade melodier slås an, kan man simpelthen ikke lade være, og så er ”All stars” i fuld gang.

Showet er opbygget over ca. halvanden time med en pause midtvejs, så der er chance for lige at hvile stemmebåndene lidt og læske ganen, få en smøg eller hvad man nu trænger til.

Herudover kan der arrangeres mini-udgaver, som er populære som festligt indslag til fester, receptioner, modeshows, møder o. lign.

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

0 Anmeldelser

Kontakt Agnethe & Poul Henning

Det er gratis og uforpligtende. Agnethe & Poul Henning vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning