Sang for alle – Firmaer og privatfester

Sang for alle - gode grin og top god stemning

Profilinfo

Beskrivelse

Sang for alle - gode grin og top god stemning

Mit navn er Anders Hornshøj. Jeg hører fra flere og flere private og firmaer, at de ønsker et anderledes og nærværende indslag til deres fester og arrangementer af typisk 30 til 45 mins. varighed. Det kan være i forbindelse med kurser, kongresser, fester eller privat arrangementer.

Sang er godt for krop og sjæl. Alle burde synge langt mere. Videnskaben peger kun på positive undersøgelser der viser, hvad sang gør ved mennesker.

Derfor tilbyder jeg en sjov og anderledes syng-sammen-korworkshop: “Alle kan synge”, hvor fokus er glæde, sammenhold, social optur, en "aha-oplevelse, og ikke mindst at have det sjovt! Det er nærværet med musikken, sangen og en fælles stemme i centrum.
Vi tager udgangspunkt i en til to let tilgængelig sange og nogle andre musikalske indspark. Alle kan synge – og det kræver absolut ikke erfaring at være med!

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og arbejder i ind- og udland med musik og undervisning. Jeg vandt i 2016 Dansk Pop Talent med eget musik. Derudover er jeg en del af Postyr - en elektronisk vokalgruppe, der er anerkendt i Europa, USA og Asien.

Referencer: Novo Nordisk, Københavns kommune, Region Nordjylland, Lægeforeningen, UCN Nordjylland, Socialpædagoger, Thy kommune, privat arrangementer og mange flere.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig.

Se hele beskrivelse

Område

Billeder

Video

Musik og lyd

Anmeldelser

5/5 Stjerner

8 Anmeldelser

Hej Anders. Så er det blevet dagligdag på kontoret igen efter et supergodt personaleseminar - og hvad tror du, vi gjorde her til morgen? Startede såmænd dagen med en morgensang! Supergodt indslag, du lavede med os torsdag aften - alle har snakket om det, og alle var begejstrede for det. Danland vil gerne have dine kontaktoplysninger, så de kan tilbyde andre, der planlægger konferencer hos dem, at de kunne prøve noget utraditionelt og booke dig.

Anders havde alle gæsterne med sig lige fra starten, til min fødselsdag - Selv dem jeg havde mest skeptiske for om de synes det ville være sjovt. Anders kom med et stort engagement og en sprudlende glæde og musikalitet, der smittede os alle. Han fik sangen til at blive sjov og let, så alle kunne deltage uanset hvilken stemme man havde. Vi fik til stor morskab lært at synge på forskellige måder, hvilket blev afprøvet flere gange i løbet af resten af aftenen. Jeg kan varmt anbefale Anders til sådanne arrangementer.

Det var SÅ godt – Du fik mange roser. Tusind tak for dit dejlige indspark til vores møde.

Det var helt igennem fantastisk. Alle var super glade.

Det var med stor forventning, om en mega sjov og hyggelig stund, jeg bad Anders Hornshøj om at komme og lave et syng sammen event, til min fødselsdag. Og jeg må sige at det levede op til forventningerne. Vi var et blandet publikum. Og nogen synes det var grænseoverskridende. Men det glemt de ret hurtigt, da vi først kom i gang. Det var sjovt at lave øvelser sammen og alle kunne være med. Alle sang med hvert sit næb, og det der kom ud af det var SÅ fedt. Alle var overrasket over, hvor flot vi fik det til at lyde på ret kort tid. Og med Anders ved klaveret var alle godt informeret og underholdt. Alt i alt en super oplevelse for både trænede og IKKE trænede sangere. Kan varmt anbefales.

Anders leverer stort talent, har god fornemmelse for deltageren i rummet med humor, glæde og begejstring.

Kan varmt anbefales

Skønt at synge og grine sammen til vores personalearrangement

Kontakt Sang for alle – Firmaer og privatfester

Det er gratis og uforpligtende. Sang for alle – Firmaer og privatfester vil svare dig tilbage på mail hurtigst muligt. Du kan frit vælge om du vil benytte det tilbud du modtager.

Kontakt kunstneren gennem Eventguru og vind 2.500 kr. af regningen til dit arrangement!

Vi anbefaler også

Modtag tilbud fra dygtige musikere og entertainere

Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra artister, der matcher jeres ønsker!

Hvad søger du?
Kategori
Artistgenre
Dine oplysninger
Dit navn:

Dit telefonnummer:

Din Email:

Find Festmusik & Underholdning