Fødselsdagslege

fødselsdagslege

Sjove lege til fødselsdagen

Der findes intet, der kan tænde helt op for stemningen til en god fest som en sjov og morsom leg til fødselsdagen. En Fødselsdagsleg, der kan få samtlige gæster til at falde ned af stolen af latter eller en fødselsdags leg, der får aftenens hovedperson eller hovedpersoner ud på glatis på en sjov og underholdende måde. Her kommer 5 gode bud på festlege, som du kan arrangere næste gang du er med til at holde en fest. Hvilken en, der er bedst til din fest, afhænger selvfølgelig af antallet af gæster og alderen på gæsterne.

 

Liste med fødselsdags lege

Herunder finder du de mange sjove lege der er perfekt til en hvilken som helst fødselsdag!

Den sjove quiz

En sjov quiz med fede og underholdende facts om aftenens hovedperson er altid en god ide. Quizzen kan præsenteres med udleverede svarark printet på papir eller den kan laves på storskærm f.eks. i form af en Kahoot. Valget af medie for din quiz afhænger af dine muligheder i festlokalet og typen af gæster. Har du mulighed for storskærm og er dit publikum alle skarpe på en smartphone, så er en Kahoot lige noget til din fest. Det ret nemt at sammensætte og alle kan svare på hver deres telefon. Her kan du også indsætte sjove billeder, der kan være med til at løfte stemningen endnu mere.

Hvem er den mest…

Har din fest to hovedpersoner, der enten kan være et par, et søskendepar, eller bare gode venner, så er ”Hvem er den mest…” quizzen perfekt. Her tager du aftenens hovedpersoner og sætter på en stol foran resten af gæsterne. Så får de hver 2 genstande, der står for hver af dem, det kan være, at de hver for en af hver af deres respektive sko, og så har du forberedt nogle spørgsmål hjemmefra. Efter hvert spørgsmål skal de så række den genstand, der repræsenterer deres svar på spørgsmålet i vejret. Med de helt rigtige og udfordrende spørgsmål kan stemningen nemt sættes i vejret.

Karaoke

Har du mulighed for en karaokeopsætning, så skal der selvfølgelig være plads til de modige foran mikrofonerne. Et sikkert hit, der altid kan få lidt flere deltagere senere hen på aftenen, når alkoholen har taget sit indtog.

Musikquizzen

Til alle fester hører et musikanlæg. Derfor vil det også være oplagt med en lille musikquiz. Her deler du forsamlingen op i 2 eller flere hold, og sætter en sang på. Hvert hold vælger en holdkaptajn, der skal markere, når holdet har et bud på navnet på sangen og personen bag nummeret. Svarer holdkaptajnen forkert, går turen videre til det næste hold. Her er det især vigtigt at vælge musiknumre, der giver mening i forhold til den samling af mennesker, som i er på aftenen.

Den moderne

Er gæsterne til festen i den unge alder kan en større beer pong turnering være et hit. Du rydder bordene efter maden, og skal så bare bruge en bunke kopper og et par bordtennisbolde. Og så skal der både præcision og koncentration til for at undgå, at skulle tømme alle kopperne. Spillet kan selvfølgelig også arrangeres med sodavand eller saftevand, hvis øl ikke lige er sagen.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning