Guldbryllupskort

guldbryllupskort

10 tekstforslag til guldbryllupskort 

Når man har været gift i 50 år, så skal man fejre guldbryllup. Man skal hylde kærligheden og de minder man har fået igennem år, med dem som man holder af. Når festen skal holdes og gæsterne skal inviteres kan man lave guldbryllupskort, der indbyder til fest med en fin lille tekst til. 

Hvis I mangler inspiration til disse tekster, så kan I læse videre i denne artikel her, så i er klar til at fejre de 50 skønne år sammen.

Sjove og rytmiske rim

Rim og humor kan man altid bruge. Det kan være en sjov lille ting i kortet, der fanger folks opmærksomhed, når de læser det.

Et forslag til dette kunne være “50 år har vi været gift, sikke en bedrift” og et andet kunne være “50 år passerer, lad os tage 50 år mere” 

Når de indbudte gæster læser dette, giver det et lille smil på læberne. Det gør det til et livligt og anderledes guldbryllupskort. 

Enkel og indbydende  

Det behøver nødvendigvis ikke at være spraglede eller anderledes. Hvis man er mere til at holde det simpelt og indbydende, så er der også muligheder for det. 

Man f.eks. skrive at “ Vi har guldbryllup, så vi indbyder til fest” eller “Vi vil med glæde invitere jer til vores guldbryllup” 

Gæsterne vil føle sig velkomne og de vil glæde sig til at komme fejre jeres guldbryllup.        

Citater til kortet

Hvis I ønsker noget der kan afspejle jeres ægteskab og jeres tid sammen så kan I og vælge et citat der er en speciel betydning for jer. 

Et forslag kunne være en et bestemt stykke i en sang som minder om jeres ægteskab eller den sang der blev spillet på jeres bryllupsdag. 

Et andet forslag kunne være et citat fra et digt som beskriver meningen med kærlighed eller familie. 

Kærlighedserklæring i guldbryllupskortet

En lille kærlighedserklæring som f.eks., hvor meget I har holdt af hinanden gennem årene eller, hvorfor i stadig er sammen efter 50 år. Det vil få gæsternes hjerter til at smelte. På den måde kan I også sidde og finde de små ting, der har gjort jeres ægteskab lykkeligt sammen. 

En anden ting man kan gøre er at tage et stykke ud fra den tale som en af jer holdte den dag I blev gift og bruge den til bryllupskortstekst. 

En lille historie i teksten

Man kan også starte kortet med en lille historie, for at dele nogen af jeres minder med gæsterne. Et lille tilbageblik, som har betydet noget for jer.

Det kunne være den første gang I mødtes. Det øjeblik i første gang snakker sammen f.eks. til en fest, i skolen eller i biografen. Det vil være et dejligt minde, man kan tage frem igen. 

Et sidste forslag kunne også være at beskrive lidt af jeres bryllupsdag. Om, hvordan det var at sige ja til hinanden dengang i kirken eller, hvordan det var at være gift sammen i starten.

Der er mange forslag til guldbryllupskort, men det vigtigste er at det har betydning for jer og i er glade for, hvordan kortene bliver i sidste ende. 

Fødselsdagsdigt

Fødselsdagsdigt – Find søde digte til fødselsdagen her Et fødselsdagsdigt kan bruges i et væld af sammenhænge. Mange bruger dem,

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning