Seddel under tallerken

Seddel under tallerken

Find de officielle regler til seddel under tallerken

Der er ikke mange selskabslege, der er lige så kendte som ’Seddel under tallerken’. Det er ganske enkelt én af de mest velkendte selskabslege, der findes. Derfor er det også en leg, som mange allerede har kendskab til. Det er blot med til at gøre det til et endnu bedre valg, hvis du gerne vil skabe en sjov leg til en fest el.lign.

Det er ikke en leg, der er behov for at forklare til gæsterne, før den kan gå i gang. Du skal blot sige, at der er blevet lagt en seddel til hver gæst under deres tallerken. Gæsterne kan selvfølgelig godt regne ud, at det er en udfordring, de skal udføre, som er skrevet på denne seddel. Derfor er det også en nem leg at få startet.

Mange udfordringer til seddel under tallerken

Du kan finde en lang række udfordringer, der kan bruges til denne leg, men når alt kommer til alt, så er det kun din egen fantasi, der sætter grænsen. Det er dog vigtigt, at du tager højde for selskab og stemning, når du skal vælge udfordringer. Det er ikke alle udfordringer, der fx vil passe helt så godt ind til en konfirmation.

Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du har med i overvejelserne, når du skal lave disse udfordringer. Dertil er det også en god idé, at der tages højde for, om deltagerne kender hinanden godt. Hvis de gør det, så er der ikke den samme risiko for, at de bliver forlegne eller pinligt berørte over lidt sjovere udfordringer.

Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at finde på en række gode udfordringer. Hvis du er én af dem, så kan du herunder finde en række udfordringer. Der er sandsynligvis også én eller flere af disse, der både passer godt til dine ønsker, dit arrangement og de personer, der tager deltager ved det respektive arrangement.

Forslag til udfordringer:

  • Du skal holde dig en tale i løbet af aftenen. I denne tale skal du fornærme én af gæsterne.
  • Du må kun spise af din aftensmad, når din sidemand drikker.
  • Du skal tage dine sko af og stille dem ved siden af dig på bordet.
  • Du skal skåle med din sidemand min. fem gange i løbet af middagen.
  • På et tidspunkt under middagen skal du løbe en tur rundt om bordet.
  • Du skal skifte mellem dit humør mellem hver ret.
Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning