Kort til 60 års fødselsdag

kort 60 års fødselsdag

Kort/tekst til 60-års fødselsdag

Det er ikke alle, der synes, at det er nemt at skrive en tekst til et fødselsdagskort. Hvis det er noget, du også har svært ved, er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig finde inspiration til, hvad du kan skrive i et fødselsdagskort til en 60-års fødselar.

Find de 10 sjoveste og sødeste fødselsdagshilsner her (PLUS et par bonus!).

Tekster til 60-års fødselsdag

  • Kære (navn). Hjertelig tillykke med din fødselsdag. Jeg håber, at du får en skøn dag, og at du fejres af alle, du har kært. Herfra sendes der et stort hurra med de 60 år. Stort kram fra (navn).
  • Kære (navn). Et stort tillykke med de 60 år. På denne dag skal du huske, at alder ikke måles i antal år, men derimod i antallet af gode oplevelser gennem. Derfor er du stadig ung, og har mange oplevelser i vente. Forhåbentligvis også sammen med mig. Bedste hilsner fra (navn).
  • Kære (navn). Du ønskes et højt og klingende tillykke herfra. Jeg håber, at du får en dag, der huskes i mange år fremover, og at det er en dag, der er fyldt med varme, hygge og forkælelse. Det har du i hvert fald fortjent. Kram og knus fra (navn).
  • Kære (navn). Tillykke med din store dag. 60 år er en rigtig flot alder. Husk, at det er din dag i dag, og derfor skal du selvfølgelig nyde den til fulde. For en person som dig, er kun det bedste godt nok. Knus og varme fødselsdagshilsner fra (navn) og (navn).
  • Kære (navn). Du ældes med ynde – det er tydeligt at se. Herfra skal der lyde et kæmpestort hurra, og et lige så stort tillykke med de 60 år. Venlig hilsen (navn).
  • Kære (navn). Et stort tillykke med de 60 år. Du er som en god vin; du bliver kun bedre og bedre med årene. Nyd din fødselsdag med alle dem, du har mest kært. Kram fra (navn).
  • Kære (navn). Hip hip hurra! Et stort tillykke skal det lyde, her fra mig. Jeg håber, at du har haft en skøn dag, hvor der ikke har været mangel på noget. Det fortjener du. Kærligste hilsner fra (navn).

Skal fødselsdagen gøres helt perfekt? Find den BEDSTE underholdning til fødselsdagen her

Hvis du skriver en fødselsdagshilsen eller et kort specielt til en mand, så finder du de 5 bedste fødselsdagskort til mand her.

Hvis du søger sjove fødselsdagshilsner skrevet til en kvinde så finder du de 5 sødeste og sjove måder at sige tillykke med fødselsdagen til kvinde her.

Det er altid en god ide at sende en sød eller sjov fødselsdagshilsen til dem man holder af. Tag dig derfor gerne god tid, så du får skrevet det helt rette kort, der gerne må være så personligt som muligt, så det giver modtageren et smil på læben og varmer om hjertet.

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »
nytårskort

Nytårskort

Nytårskort – 10 tekster Der findes mange måder, hvorpå du kan ønske familie, venner og bekendt et godt nytår. I

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning