Kort til babyshower

kort babyshower

Kort til babyshower – 5 søde tekster

Det er ikke alle, der mener, at det er nemt at skrive et kort til et babyshower. Hvis det også er noget, som du finder svært, er det en god idé at søge lidt inspiration først. Det kan du gøre på flere måder, men du kan bl.a. finde fem søde tekster herunder.

Forslag til tekst til babyshower

  • Kære (navn). Jeg er meget taknemmelig for, at jeg må være med til at fejre dig og den lille. I dag er en glædens dag, der skal handle om dig og din lille baby. Det er en dag, hvor vi kan fortælle dig, hvor meget vi holder af dig, og hvor meget vi glæder os til at møde den lille. Kærligste hilsner fra (navn).
  • Kære (barnets navn). Lige nu ligger du trygt og godt inde i din mors mave. Det varer dog ikke længe, før du kommer ud og siger hej til os alle. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig, og ønsker dig et liv, der er fyldt med glæde, latter og lykke. Knus og kram fra (navn).
  • Kære (navn). Det er en stor ting at blive mor. Jeg er helt sikker på, at du er glæder dig. Jeg er rigtig glad for, at jeg får lov til at være med til at fejre dig og den lille ny på denne dag. Jeg ser rigtig meget frem til at møde ham/hende. Og ser frem til at følge med i hans/hendes opvækst. Knus fra (navn).
  • Kæreste (navn). Du kommer snart til verden. Det bliver nyt og spændende. Jeg ser rigtig meget frem til at møde dig. Du skal vide, at jeg altid vil være her, og at jeg altid står klar til at hjælpe dig, når der er brug for det. Jeg elsker dig allerede. Kærligste hilsner og store kram fra (navn).
  • Kære (navn). Stort tillykke med, at du snart kan bryste sig af titlen som mor. Det er en stor ting, og du kommer til at opleve kærlighed på en helt ny måde. Husk at nyde din dag i dag, og husk at nyde hver en lille stund, du har med din lille baby. Det går så hurtigt, når barnet vokser op. Kram, (navn).

De tekster, der er at finde herover, kan enten bruges direkte, eller som inspiration til at skrive din egen tekst. Der er ikke nogen regler for, hvad der skal stå i et sådant kort, hvorfor det er op til afsender.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning