Fødselsdagshilsner

fødselsdagshilsner

Fødselsdagshilsner

Det er ikke altid, at det er nemt at få sagt tillykke med fødselsdagen. Det kan gøres på mange måder, hvilket netop er dét, der gør det vanskeligt. Hvis det er noget, du har brug for lidt inspiration til, så kan du herunder finde en lang række fødselsdagshilsner.

Eksempler på fødselsdagshilsner

Kære [navn],

Der skal lyde et stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at du får en fantastisk dag sammen med familien. Husk på, at det er din dag i dag, så den skal selvfølgelig stå i dit tegn.

Mange fødselsdagsknus fra [navn]

Hej min kære,

Du ønskes hermed et stort tillykke på din fødselsdag. Jeg håber, at du nyder dagen, for det har du fortjent. I dag skal du have lov til at bestemme alt, da det er den ene dag om året, der er din.

Varme fødselsdagshilsner fra [navn]

Kære [navn],

Hip, hip, hurraaaaa! Et stort tillykke skal der lyde fra mig. Jeg håber, at du får en skøn dag, hvor der ikke er mangel på noget. Jeg håber selvfølgelig også, at du bliver fejret med maner.

Massevis af fødselsdagsknus herfra!

Kære [navn],

Du er som en god vin; du bliver bedre og bedre med årene. Et stort tillykke ønskes du på din fødselsdag. Jeg håber, at du får en herlig dag, og at du bliver fejret af alle dine nærmest.

Knus fra [navn]

Tillykke med fødselsdagen, [navn]!

Mange tak for det gode vejr! Det tyder jo på, at du har opført dig pænt i løbet af de seneste år. Jeg håber, at du bliver fejret med manér, og at du har fået en masse gode gaver.

Kærlig hilsen,

[navn]

Kære [navn],

Hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at du bliver forkælet, som du har fortjent.

Med venlig hilsen,

[navn]

Kære [navn],

Jeg ville blot ønske dig en fornøjelig fødselsdag. Jeg håber, at du bliver fejret af dine nærmeste, og at dagen forløber, som du ønsker, at den skal forløbe.

Vi ses snart.

Knus fra [navn]

Kæreste [navn],

Et stort tillykke skal der lyde her på din fødselsdag. Husk nu på, at alder ikke skal måles i år, men i antallet af oplevelser i disse år. Du har haft mange gode og mindeværdige oplevelser, så husk på dem.

Kærligste hilsner fra [navn]

Hej søde,

Stort tillykke med fødselsdagen. I dag må du gerne lade opvasken stå (den står der også i morgen), så du kan nyde dagen i fulde drag. Glæder mig til at fejre dig!

Kram,

[navn]

Stort tillykke med de XX år. Tag det bare helt roligt – du er ikke lige så gammel, som du er til næste år. Hav en fantastisk dag!

Venlig hilsen,

[navn]

XX år? Man ved, at man er ved at blive gammel, når lysene i kagen koster mere end selve kagen. Tillykke skal der dog alligevel lyde her på din fødselsdag.

Vi snakkes ved, min ven!

Kære [navn],

Man kan ikke løbe fra alderen, men det skader vel ikke at prøve? God fødselsdag (og god løbetur).

Knus fra [navn]

festleg

Festlege

Der findes mange festlege, der kan samle festens deltagere, og skabe mange sjove stunder. Der findes faktisk så mange forskellige

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning