Margretheskål leg

Margretheskål leg

Margretheskål leg – Sådan laver du den sjove leg

Magretheskål er en leg, som de fleste kender. Den bruges ofte som et festligt indslag til et væld af forskellige arrangementer. Det er en leg, der fungerer i et stort set alle tilfælde, da den er meget harmløs, mens alle får grint en masse. Endvidere er det også en leg, der kan inkludere hele selskabet, som ingen holdes udenfor.

Hvis det er en leg, du ønsker at lege, så finder du en gennemgang af legens handling og regler herunder.

Hvad skal man bruge til margretheskål leg?

I skal bruge en stor skål, og en masse små stykker papir. Hver deltager skal have tre små stykker papir. Hver deltager skal nu skrive navnet på en kendt person på hver af de tre stykker papir. Det er vigtigt, at det er en kendt person, som alle har en chance for at kende. Dernæst skal alle sedlerne lægges op i den store skål.

Sådan leger man legen

Alle deltagere skal deles ind i to hold. Dernæst skal der vælges en deltager fra det første hold, som får et min. til at beskrive så mange personer fra skålen som muligt. Det er ikke tilladt at nævne selve navnet. Når holdets øvrige deltagere har gættet personens navn, så er det tilladt for deltageren at trække et nyt navn.

Når det ene minut er gået, så skal der vælges en deltager fra hold to. Dernæst skal samme procedure følges. Hver gruppe får et point for hvert korrekt svar. Nu er det igen hold ets tur, men denne gang er det en anden person, der skal trække. Sådan fortsætter man, indtil alle navnene i skålen er blevet gættet.

Udvid legen med en runde to

Hvis det ønskes, så er det også muligt at udvide legen med en runde to. Det er ikke noget, der kræver, at der laves nye stykker papir. Man kan nemlig blot gøre brug af de samme stykker papir igen. Forskellen fra denne runde og den første runde er, at du ikke må beskrive personen frit, men er begrænset til kun en sætning.

Det er stadig de øvrige deltagere på hvert af de to hold, der skal forsøge at gætte, hvilken person, der er tale om. Der er endda også folk, der vælger at gøre denne runde endnu sværere. Hvis du gerne vil gøre det til en endnu sværere runde, så kan du forsøge at lade deltagerne beskrive personen med blot ét eneste ord.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning