Fødselsdagshilsen til mand

fødselsdag mand

Fødselsdagshilsen til mand – søde og sjove eksempler til at skrive et godt fødselsdagskort til en speciel mand

Det er ikke alle, der har lige nemt ved at få skrevet en god fødselsdagshilsen. Det kan der selvfølgelig være flere årsager til. Blandt mange skyldes det blot at kreativiteten halter. For andre er det dog et spørgsmål om, at de har svært ved at sætte ord på, hvad de føler.

Hvis kan nikke genkendende til dette, er der heldigvis hjælp at hente. Du kan nemlig blot hente lidt inspiration på nettet. Det kan du naturligvis gøre her på siden. Herunder finder du nemlig et hav af fødselsdagshilsner til mand. Derfor er der sandsynligvis også en fødselsdagshilsen, der falder i din smag.

Du behøver ikke nødvendigvis at bruge hilsnerne som de står. Du kan også blot bruge dem som en god kilde til inspiration, hvorefter du kan skrive din egen hilsen. Hvad du vælger at gøre, er selvfølgelig op til dig selv. I denne anledning bør det dog nævnes, at man bør give hilsenen et personligt islæt.

Eksempler på fødselsdagshilsner til ham

Skal du skrive en fødselsdagshilsen, og føler, at du har brug for lidt inspiration? I så fald er du kommet til det rette sted. Herunder finder du nemlig et stort udvalg af eksempler på fødselsdagshilsner til ham. Derfor byder denne oversigt sandsynligvis også på en hilsen, som du kan bruge som inspiration.

Kære navn,

Du ønskes et stort tillykke med de 50 år. Husk på, at du er som en god vin. Du bliver kun bedre og bedre med årene. Jeg håber, at du får den bedste dag, hvor du forkæles af alle, der står dig nært.

De bedste hilsner,

Navn

Hej navn,

I takt med, at du bliver ældre, sker der tre ting. Den første er, at du så smit mister hukommelsen. De to andre ting kan jeg ikke huske. Det er også ligegyldigt, da jeg blot vil ønske dig en fantastisk fødselsdag. Stort tillykke!

Hilsen,

Navn

Kære navn,

Du ønskes et højt og klingende tillykke herfra. Jeg håber, at du får en god dag, hvor der ikke er mangel på en eneste ting. Du har i hvert fald fortjent en dag, der forløber lige efter dit hoved. Vi ses nok snart!

Venlig hilsen,

Navn

Kære navn,

Jeg vil blot sige tak for det flotte vejr, som jeg er helt sikker på, at du med dit altid gode humør har sørget for til os i dag. Jeg vil også gerne ønske dig et stort tillykke og en rigtig god dag. Jeg håber selvfølgelig også, at du bliver fejret, som du har fortjent!

De bedste hilsner,

Navn

Kære navn,

En klog mand sagde engang, at alder ikke skal gøres op i år, men i oplevelser. Du har mange gode oplevelser endnu, og jeg glæder mig til at være en del af dem. Der skal lyde et stort tillykke med din fødselsdag herfra. Og så vil jeg også gerne takke for det skønne vejr.

Knus og kram,

Navn

Hej min ven,

På en dag som i dag, er det vigtigt at huske på, at mange fødselsdage er godt for dit helbred. Og hvorfor er det så det, spørger du måske? Der er faktisk flere forskellige studier, der har vist, at personer, der har mange fødselsdage også lever længere. Spøg til side; jeg håber, at du får en rigtig god fødselsdag!

Vi ses!

Kære navn,

Et stort tillykke med fødselsdagen. Hvis der er nogen, der har fortjent en fantastisk dag og en hilsen herfra, så er det dig. Nyd dagen, og husk på, at det er din.

De bedste hilsner,

Navn

Kære navn,

Et stort tillykke skal der lyde med den store dag. Jeg håber, at du får en herlig dag, der er fyldt med gode gaver og en masse lækker mad. Sådan som vejret ser ud i dag, så må du have opført dig pænt det foregående år – så mange tak for det!

Fødselsdagsknus herfra!

Hej navn,

Navn har fødselsdag, og det er han jo, for det er i dag… Du fortjener selvfølgelig en lille fødselsdagssang, fordi du er så skøn. Jeg håber, at du nyder dagen, og at du er blevet forkælet med både gaver og lækker mad.

Kærlig hilsen,

Navn

Kære navn,

Et stort tillykke og et højt hurra skal du have her på den store dag. Det er noget ekstra særligt at have fødselsdag, når man fylder rundt, så jeg håber, at dagen bliver fejret med manér.

De bedste hilsner fra Navn

Find flere søde og sjove fødselsdagshilsner her.

Bør man skrive fødselsdagshilsner selv?

Det er ikke et krav, at du skriver en fødselsdagshilsen selv. De fleste mener dog, at det er en personlig ting. Derfor er der mange, der sætter en dyd i at skrive den selv. Det er dog ikke noget, der betyder, at det ikke er tilladt at søge inspiration på nettet. Det kan du nemlig sagtens gøre, selvom du gerne vil skrive den selv.

Det kan være, at du har svært ved at få skrevet de første ord, eller at du ikke kan finde en ideel ordlyd. Uanset hvad, er der i hvert fald rig mulighed for at søge inspiration. Det er netop det, du kan gøre her på siden, hvor du finder er stort antal fødselsdagshilsner til manden – uanset om det er til en ven, kæreste, bror e.l.

Det er en beslutning du selv skal træffe

Når alt kommer til alt, er det helt op til dig selv, om du har lyst til at skrive en hilsen på egen hånd. Hvis du ikke føler, at du er kreativ nok, eller du ikke ved, hvordan du skal udtrykke, hvad du vil sige, er der ikke noget i vejen for at finde en tekst online. I de fleste tilfælde bliver det selvfølgelig heller ikke opdaget.

Dertil bør det også nævnes, at det ikke er et krav, at du skriver en lang hilsen. Det er der mange, der tror, at de skal. Sådan er det dog slet ikke. Det kan du også se på de hilsner, der er at finde herover. Ofte behøver de ikke at være mere end et par linjer lange, som også er tilfældet for fødselsdagshilsnerne herover.

takkekort

Takkekort

Takkekort – 10 tekster Der kan være mange årsager til, at du skal skrive og udsende et takkekort. Hvis du

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning