Velbekomme sange

velbekomme sange

Velbekomme sang til alle arrangementer

Det behøver ikke at være snørklet eller avanceret at sige velbekomme med en sjov sang. En sådan sang har blot til formål at takke af efter middagen. Dertil skal den også ønske gæsterne en fortsat god aften. Det kan du blive klogere på, og finde inspiration til her.

her finder du gode velbekomme sange der kan bruges til forskellige arrangementer som fx konfirmation og lignende.

Hvad indeholder en velbekomme-sang?

Som regel er det en sang, der indeholder en række grundelementer. De kan dog håndteres på forskellig vis. Først og fremmest indeholder den ofte et ønske fra værten om, at maden smagte godt, og at alle er blevet mætte. Dernæst kan den også henvise til, at der efter middagen serveres enten kaffe eller dessert.

I mange tilfælde er det også en sang, der byder på lidt information om, hvad arrangementet ellers byder på. Derfor kan det bedst beskrives som en god måde for værten at ønske sine gæster en fortsat god aften. Den handler dog også om at sige tak for en veloverstået middag.

Det er en god måde at afslutte en middag på. Det er et officielt, men dog uhøjtideligt signal om, at man nu kan være bekendt at gå fra bordet. Er der tale om et større arrangement, så er det nemlig god skik, at man bliver siddende til at værterne selv rejser sig, eller de på anden vis giver tilladelse til, at man må rejse sig.

Det kan gøres på flere måder. Man kan enten vælge at gøre det med en kort velbekommetale, eller derimod med en lille sang. Vil du gerne undgå, at der er for mange taler, så er det en fordel at lav en sang.

Skriv en velkommen- og velbekommesang til konfirmation

Du kan med fordel vælge at skrive både en velkommen- og en velbekommesang på samme melodi. Hvis du gør det, så er det en god idé at lade teksterne ligge ved hver kuvert. Derved er du sikret, at alle dine gæster har den bedste forudsætning for at synge med for fuld skrue, når de har placeret sig ved middagsbordet.

Hvis det ønskes, så kan du også skrive flere vers til både din velkomst- og velbekommesang. Sangen må dog ikke blive alt for lang, da det nemt kan blive for langtrukkent. Det er dog heller ikke nødvendigt med specielt mange ord, for at få sagt, hvad der skal siges – hverken i en velkommen- eller velbekommesang.

Forslag til en velbekommesang:

Melodi: Jeg en går mig bygge vil

1.

Et velbekomme her I får, før vi nu fra bordet går.

Håber alle her er mætte, for så vil vi os alle lette.

Velbekomme nok engang, slutter min lille sang.

Din sang behøver ikke at være længere end dette, da den blot skal markere, at middagen nu er slut – og gerne på en sjovere og mere hyggelig vis, end med en basal tale.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning