Hawaii temafest

hawaii temafest

Hawaii temafest – Idéer til en sjov Hawaii fest

En Hawaii-fest er et oplagt tema til en sommerfest. Det er tema, der er bygget op omkring den tropiske og eksotiske ø. Faktisk er det ikke kun det, der bygges op omkring, for der findes også en traditionel hawaiiansk fest, der kaldes for luau. Det er selvfølgelig denne festsammensætning, du skal forsøge at opnå.

Dekorationer

Dekorationer er vigtige for enhver fest. De er dog særligt vigtige for en temafest. Når man tænker på Hawaii, så føres med videre til tanker om sol, sommer og tropiske omgivelser. Derfor skal dette være i fokus i dine dekorationer. Derfor bør du gerne have fokus på farver såsom pink, orange, gul og rød, men også turkisblå.

Du skal selvfølgelig også pynte op med tropiske blomsterkranse- og guirlander, tropiske blade og gerne nogle farverige papirlanterner. Hvis du for alvor vil ramme luau-stemningen, så kan du også forsøge at fremskaffe nogle Tiki-masker. Du kan enten bruge dem som pynt eller give dem til dine gæster, så de kan iføre sig dem.

Udklædning

En temafest er ikke fuldført, hvis ikke alle er klædt ud. Derfor skal der også være styr på kostumerne, hvis du skal afholde en Hawaii-fest. Her er der dog forskel på, hvad man skal iføre sig, alt afhængigt af om man er af det ene eller det andet køn.

En blomsterkrans er en obligatorisk del af alles udklædning til en Hawaii-fest. Som kvinde er det oplagt at klæde sig ud som hula-pige. Det kræver, at du får anskaffet dig et hula-skørt. Som overdel kan du enten bruge en hvid eller farve tanktop, en bikinitop eller et par falske kokosnødder, hvis du ikke vil holde dig tilbage.

Som mand er det relativt nemt at klæde sig ud til en sådan fest. Du skal blot have fat i en Hawaii-skjorte med et klassisk blomsterprint. Som underdel kan du med fordel tage et par matchende badeshorts på. Synes du ikke helt, at det er nok, så kan du sætte prikken over i’et med en strandhat med blomst på og et par solbriller.

Drikkevarer

Hvis du gerne vil holde en Hawaii-fest, så skal du selvfølgelig sørge for, at der er styr på drikkevarerne. I denne sammenhæng er der flere muligheder. Det er dog vigtigt, at det er frugtige, farverige og tropiske drinks, da de passer bedst til temaet. Herunder kan du se en række gode forslag:

  • Blue Hawaiian: Dette er en drink, der er opfundet af en hawaiiansk bartender. Derfor kan den næppe passe bedre til din fest. Det er en drink, der findes flere variationer. Normalt består den af kokosrom (fx Malibu), ananasjuice, blå Curaçao, danskvand og is.
  • Piña Colada: Her er der også tale om en legendarisk og tropisk drink, der både smager og dufter af sommer og sol. På lige fod med Blue Hawaiian, er dette også en drink, der findes i flere varianter. Det er dog meget normalt, at den laves med kokosrom, ananasjuice, kokosmælk og vaniljeis.

Lege og aktiviteter

Hvis der er noget, der altid kan sætte lidt gang i en fest, så er det lege og aktiviteter. Hvis det også er noget, der skal være med til din Hawaii-fest, så er der lidt forslag herunder:

  • Hawaiiansk bingo: Her er der tale om traditionelt bingo med et Hawaii-tema. Lav en plade med billeder og illustrationer af ting, man normalt forbinder med Hawaii. Det kan være alt fra en ananas til en Tiki-maske.
  • Limbo: Det er ikke en leg, der direkte minder om Hawaii, men hvis der er styr på dekorationen og det rette hawaiianske musik afspilles, vil det næste føles som om, man står på en sandstrand på Hawaii. Det gør det en tand sjovere at lege limbo.
Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning