Takkekort til konfirmation

takkekort konfirmation

Tekst til Takkekort til konfirmation

Det er fast tradition at udsende takkekort efter en konfirmation. Der er dog ikke nogen faste regler for, hvad der skal stå i et sådant kort. Derfor oplever mange konfirmander, at de har svært ved at skrive teksten til et sådant kort. Er det også noget, der synes at være svært for dig, er du kommet til det rette sted.

Her på siden præsenteres du for en række tekstforslag, der kan bruges, når du skal sende takkekort ud. Det er tekstforslag, der er skrevet med henblik på konfirmationer. Du kan bruge disse forslag, som de står skrevet herunder, eller du kan bruge dem som inspiration til at skrive dine egne.

Tekstforslag til takkekort til konfirmation

Kære (navn),

Tusind tak for opmærksomheden ved min konfirmation d. XX/XX.

Mange kærlige hilsner,

(navn)

Kære (navn),

Tak for opmærksomheden ved min konfirmation.

Jeg havde en fantastisk dag, som jeg er sikker på, at jeg sent vil glemme.

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære (navn),

Tak for opmærksomheden ved min konfirmation. Også mange tak for den fine gave!

Jeg havde en rigtig god dag, der bød på lækker mad, gode gaver og dejlige gæster.

Mange hilsner,

(navn)

Kære (navn),

Tak fordi du var med til at gøre min konfirmation til en uforglemmelig dag. Du skal også have en stor tak for den fine gave.

Det var en helt særlig fest, som jeg vil tænke tilbage på med stor glæde!

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære (navn),

Mange tak for opmærksomheden ved min konfirmation d. XX/XX.

Jeg havde en rigtig dejlig dag, der var fyldt med glade mennesker og gode gaver!

De bedste hilsner,

(navn)

Kære (navn),

Du skal have en stor tak for opmærksomheden ved min konfirmation. Det er jeg rigtig glad for!

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære (navn)

Tak for at du/I ville være med til at fejre min konfirmation søndag d. XX/XX.

Jeg havde en helt fantastisk dag, som jeg er sikker på, at jeg sent vil glemme.

Jeg takker også mange gange for alle de fine gaver!

Kærlig hilsen,

(navn)

Kære (navn),

Med en oprigtig påskønnelse sender jeg min varmeste taknemmelighed til dig/jer. Jeg sætter stor pris på den dejlige gave og de betænksomme hilsner ved min konfirmation d. XX/XX.

Kærlig hilsen,

(navn)

Et takkekort til konfirmation behøver ikke at være langt

Der er mange, der tror, de skal i gang med at skrive et helt takkebrev, når de skal sende takkekort ud. Det er dog slet ikke tilfældet. Som du også kan se på vores tekstforslag herover, er der blot tale om et kort med en lille tekst. Du skal blot bruge kortet og teksten til at sige tak for hilsner, deltagelse, opmærksom og gaver.

Derfor er der heller ikke nogen grund til at gøre det længere end et par linjer. Hvis du gør det, ender det med blot at blive fyld. Det er bedre at holde teksten kort og præcis, men samtidig skal du sikre, at du vælger en god tekst, der udstråler, at du oprigtigt er taknemmelig for opmærksomheden ved din konfirmation.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning