Musik til bryllup pris

Hvad koster musik til brylluppet?

Hos Eventguru kan du finde et fantastisk bryllupsband, en dygtig bryllupssanger eller en bryllups DJ, der kan spille til jeres kommende bryllup.

Men hvad koster det? Prisen for musik til brylluppet varierer meget, men en vejledende pris man skal regne med for fx et bryllupsband kan være alt fra 6000 – 15.000 kr.

Her finder du et overblik over fantastisk musik til brylluppet.

Her finder du et overblik over dygtig bryllupssangere

Her finder du et overblik over landets forrygende bryllups djs

Hvorfor booke musik til bryllup og hvad koster det?

Når der skal holdes bryllup, bliver der ofte tryk på fest og farver, så hvorfor ikke også skrue ekstra meget op for den festlige stemning med et band eller en dj? På denne måde kan man som brudepar spare sig for den stressende faktor, det er at vælge den rette musik og i stedet feste og danse sammen med resten af bryllupsselskabet hele natten lang. Et band eller en dj vil nemlig sørge for at sparke den festlige stemning i gang og holde den i live i mange timer!

Den festlige stemning

Der er mange fordele ved at booke live musik til sit bryllup: Man sparer tid på selv at udvælge musik til en playliste, der skal vare hele festen igennem, man kan bruge sine kræfter på andet, der fylder under bryllupsplanlægningen og de professionelle musikere vil sørge for at spille en masse god musik. Man kan med fordel vælge et af sine yndlingsbands eller dj’s, så musikken der bliver spillet til bryllupsfesten, er ekstra fed!

Man skal selvfølgelig også tænke på musik til bryllup pris, inden man begynder at brainstorme hvilke bands eller dj’s der kunne være at have med til festen!

Fest til overkommelig pris

Der er selvfølgelig også spørgsmålet om musik til bryllup pris, når man skal udvælge det perfekte band eller dj til sit bryllup. Et bryllup koster meget, men det behøver skam ikke være ensbetydende med at man bør gå glip af live musik til sit bryllup. Man kan sagtens få musik til bryllup pris til et overkommeligt beløb, så man ikke behøver at bruge halvdelen af det overordnede budget på live musik.

Det kan være en god idé at undersøge bands, dj’s og forskellig slags musik til bryllup pris i god tid inden selve brylluppet, så man får booket bandet inden de bliver lejet ud til et andet sted.

Du kan finde billig musik til brylluppet her!

takkekort

Takkekort

Takkekort – 10 tekster Der kan være mange årsager til, at du skal skrive og udsende et takkekort. Hvis du

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning