Sjove fødselsdagshilsner

sjove fødselsdagshilsner

Når man skal ønske nogen tillykke med fødselsdagen, kan det naturligvis gøres på flere måder. Det behøver dog ikke altid at være så seriøst.

Hvis du skal ønske en ven, veninde eller et familiemedlem et stort tillykke med fødselsdagen, sker der derfor ikke noget ved, at du laver lidt sjov.

Vil du gerne det, skal du naturligvis på jagt efter en sjov hilsen. Det har vi dog gjort let for dig, da vi her på siden har lavet en liste over en lang række sjove fødselsdagshilsner. En stor del af dem kan bruges til såvel ung som gammel.

Liste over sjove fødselsdagshilsner

  • Helt rolig! Det kan godt være, at du er blevet gammel, men du er i det mindste ikke lige så gammel, som du er til næste år. Stort tillykke med fødselsdagen!
  • Man kan ikke løbe fra sin alder, men det skader dog ikke at prøve. Stort tillykke med din fødselsdag – og god løbetur!
  • Man er ved at blive gammel, når man ikke længere sover sammen med sine tænder. Et stort tillykke skal der alligevel lyde her på din fødselsdag.
  • Tænk ikke på, at du er blevet ældre. Du er nemlig som en god vin. Du bliver kun bedre og bedre med tiden. Du ønskes et kæmpe tillykke med din fødselsdag.
  • Tillykke med fødselsdagen! Jeg synes, at tredive år en rigtig skønalder for en kvinde (især vis hun er fyrre).
  • Du ved, at du er ved at blive gammel, når lysene koster mere end kagen. Tillykke med fødselsdagen!
  • Tillykke! Du er nu gammel nok til at gå på potten selv, klæde sig selv på, børste dine tænder, snøre dine sko, vaske dig selv, smøre din egen mad, og meget mere. Hvis ikke, så kan du bare få din kone til at hjælpe.
  • Der skal lyde et stort tillykke med din fødselsdag. Du er nu blevet et år ældre, og du er blevet både klogere og mere sofistikeret. Faktisk er jeg overbevist om, at du er blevet så sofistikeret, at du end ikke går på i materielle ting som gaver. Jeg har nemlig ikke købt en til dig.
  • Et stort tillykke til én af de få personer, som jeg kan huske fødselsdatoen for, uden at skulle kigge på Facebook.
  • I anledning af din fødselsdag ville jeg gerne forkæle dig med noget sødt og charmerende. Så kom jeg i tanke om, at du jo allerede har mig. Stort tillykke!
sjove hilsner til fødselsdagen
dåbskort

Dåbskort

Dåbskort – 20 tekster Er du inviteret til barnedåb? I så fald er det normal kutyme at medbringe en gave

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »
brudens tale

Brudens tale

Det er ikke til ethvert bryllup, at bruden holder en tale. Hvis hun gør, er det ifølge den traditionelle talerække

Læs mere »
festsange

Festsange

Find gratis festsange her Der findes mange fester, der giver anledning til at synge. Faktisk er det værd at synge

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning