Sjove fødselsdagshilsner

sjove fødselsdagshilsner

Når man skal ønske nogen tillykke med fødselsdagen, kan det naturligvis gøres på flere måder. Det behøver dog ikke altid at være så seriøst.

Hvis du skal ønske en ven, veninde eller et familiemedlem et stort tillykke med fødselsdagen, sker der derfor ikke noget ved, at du laver lidt sjov.

Vil du gerne det, skal du naturligvis på jagt efter en sjov hilsen. Det har vi dog gjort let for dig, da vi her på siden har lavet en liste over en lang række sjove fødselsdagshilsner. En stor del af dem kan bruges til såvel ung som gammel.

Liste over sjove fødselsdagshilsner

  • Helt rolig! Det kan godt være, at du er blevet gammel, men du er i det mindste ikke lige så gammel, som du er til næste år. Stort tillykke med fødselsdagen!
  • Man kan ikke løbe fra sin alder, men det skader dog ikke at prøve. Stort tillykke med din fødselsdag – og god løbetur!
  • Man er ved at blive gammel, når man ikke længere sover sammen med sine tænder. Et stort tillykke skal der alligevel lyde her på din fødselsdag.
  • Tænk ikke på, at du er blevet ældre. Du er nemlig som en god vin. Du bliver kun bedre og bedre med tiden. Du ønskes et kæmpe tillykke med din fødselsdag.
  • Tillykke med fødselsdagen! Jeg synes, at tredive år en rigtig skønalder for en kvinde (især vis hun er fyrre).
  • Du ved, at du er ved at blive gammel, når lysene koster mere end kagen. Tillykke med fødselsdagen!
  • Tillykke! Du er nu gammel nok til at gå på potten selv, klæde sig selv på, børste dine tænder, snøre dine sko, vaske dig selv, smøre din egen mad, og meget mere. Hvis ikke, så kan du bare få din kone til at hjælpe.
  • Der skal lyde et stort tillykke med din fødselsdag. Du er nu blevet et år ældre, og du er blevet både klogere og mere sofistikeret. Faktisk er jeg overbevist om, at du er blevet så sofistikeret, at du end ikke går på i materielle ting som gaver. Jeg har nemlig ikke købt en til dig.
  • Et stort tillykke til én af de få personer, som jeg kan huske fødselsdatoen for, uden at skulle kigge på Facebook.
  • I anledning af din fødselsdag ville jeg gerne forkæle dig med noget sødt og charmerende. Så kom jeg i tanke om, at du jo allerede har mig. Stort tillykke!
Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!
sjove hilsner til fødselsdagen

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning