Helium øl

helium øl

Har du hørt om heliumøl? Det er ikke alle, der har det, men det blev faktisk relativt populært i 2015. Her begyndte det at blive udbredt, da efterspørgslen efter øl, der fik folk til at snakke sjovt, steg. Den opstod ved at to tyske gutter ved navn Axel og Ralf uploadede en video til YouTube, hvor de præsentere den nye øl.

Den primære forskel mellem normal øl og øl med helium er, at kuldioxiden er blevet skiftet ud med helium. Det er en øl, der fik de to store fyre til at snakke med små musestemmer. Deres video spredte sig hurtigt, og der var mange, der begyndte at efterspørge denne øl – men hvor pokker kan man få fat i helium øl henne?

Kan man købe helium øl?

Det er faktisk slet ikke muligt at købe helium øl. Det er der flere årsager til. Det skyldes dog især, at helium ikke er beregnet til brug i øl eller til inhalering. Faktisk er det ikke beregnet til meget andet end balloner. Det er derfor ikke sundt at inhalere, uanset om det drikkes i form af en øl eller bliver inhaleret i ren form.

Helium er ca. 700 gange mindre opløseligt i vand end kuldioxid. Det er faktisk én af de gasarter, der er dårligst til at blive opløst i vand. Derfor vil kun omtrent 0,0016 gram helium blive opløst i en liter øl. Normalt er det kuldioxid, der skaber brus i øllen. Normalt vil der være omtrent 2,5 gram kuldioxid tilstede i en liter øl.

Når kuldioxiden bliver opløst, vil det frigive bobler. Det er den brus, man kender fra øl, sodavand mv. Modsat kuldioxid, så vil helium skabe et tryk nede i flasken, da den ikke opløses på samme måde. I stedet for at danne små bobler, så dannes der blot en eller to store bobler, der blot sprænges, når kapslens løsnes fra flasken.

På trods af, at man kan lykkes med at få helium ned i en flaske, som dernæst forsegles med en kapsel, så vil det ikke have nogen effekt. Så snart du trykker kapslen af, så vil det store tryk, der har danne sig i flasken, blot fise ud. Derfor findes der faktisk slet ikke rigtig helium øl.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning