18 års fødselsdag

18 års fødselsdag

Det er en stor ting at fylde 18 år. Det er en alder, der markerer et stort skifte i dit liv. Du går fra at være barn til at være voksen. Når du fylder 18 år, er du ikke blot myndig, men kan også tage kørekort mv. Derfor er det en alder, som mange glæder sig til at ramme. På grund af det, er der mange, der vil markere det med en fest.

Hvis du ønsker at holde et brag af en fest, for at fejre, at du fylder 18 år, så er der en del ting, der skal være styr på. Derfor er det også vigtigt, at du går i gang med forberedelserne i god tid. Hvis du ikke ved, hvordan du skal bære dig ad med det hele, så læs med herunder. Her får du nemlig en række gode tips og tricks.

Send dine invitationer i god tid

Du kan ikke forvente, at det alle inviterede gæster, der kan deltage ved din fest. Du kan dog forøge chancen for at få alle med, hvis du sender dine invitationer i god tid. Som ung har man en masse at lave, og derfor vil det være en god idé at invitere dine gæster et stykke tid inden festen, så de ikke når at lave andre planer.

Det behøver dog ikke at være svært. Den nemmeste løsning er at lave en begivenhed på Facebook, hvor du kan invitere dine gæster til. På denne måde bliver det nemmere at administrere, hvem der kommer og hvem, der ikke kommer. Samtidig undgår du også at skulle sende SMS, beskeder eller tilmed kort til dine gæster.

Sørg for at pynte op

Det er ikke alle, der tænker over det, men pynt er en stor del af at holde en fest. Hvis du ikke får pyntet op til en fødselsdagsfest, kan det hurtigt ende med at virke lidt tamt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at pynte op, så folk kan se, at det er en fødselsdag. Det er heldigvis ikke noget, der er synderligt vanskeligt at skulle.

Der findes mange måder at pynte op til en fødselsdagsfest på. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng. De fleste vælger dog at pynte op med traditionel fødselsdagspynt, der i høj grad bliver præget af vores danske flag. Det vigtigste er dog, at man ikke er i tvivl om, at det er en fødselsdagsfest.

Underholdning til 18 års fødselsdag

En 18-års fødselsdagsfest er ikke meget ved, hvis ikke du og dine gæster har det sjovt. Derfor er det en god idé at sørge for en form for underholdning. I denne sammenhæng har du et væld af muligheder. Derfor kan du også roligt arrangere flere forskellige lege og indslag i løbet af aftenen, da det blot vil gøre det hele sjovere.

Hvis du ikke ved, hvad du skal arrangere af underholdning, kan du herunder finde lidt inspiration til dette:

  • Quiz: En quiz er altid en god idé. Den kan du holde på flere måder til en fødselsdagsfest. Du kan bl.a. lave den i form af en Tip en 13’er, der handler om dig selv. Du kan dog også lave en quiz på Kahoot, der handler én af dine hobbyer. Mulighederne er mange, og det er lige så sjovt, hvad end du vælger.
  • Gæt og grimasser: Der skal ikke være nogen tvivl om, at det altid er en succes at arrangere Gæt og grimasser. Det er en leg, som stort set alle kender, og derfor er den nem at komme i gang med. Du kan arrangere det hele, eller du kan vælge at involvere dine gæster, når grimasserne skal skrives ned.
  • Stoledans: Hvis du gerne vil arrangere en leg, der er lidt mere energisk, end de to andre, så er det en oplagt idé, at du laver stoledans. Det er en leg, som de fleste har leget i skolen, hvorfor det også er en leg, der er nem at arrangere. Hertil er det selvfølgelig vigtigt, at der er god plads til at lege legen.

Tilpas musikvalgt til din fest

Når det kommer til musikken, så er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det er op til dig selv at vurdere, hvilken type musik, der skal afspilles til din fest. Heldigvis er der så meget forskelligt musik at vælge mellem, at man kan finde musik til enhver anledning. Derfor er der også musik, der er ideelt til en 18-års fødselsdag.

Der bør dog ikke være nogen tvivl om, at det er en god idé at holde fokus på musik, der er festligt og energisk. Hvis du ikke har mod på at vælge musik selv, så kan du finde et væld af gode playlists på Spotify, der er gratis at benytte. Det er en god og nem måde at klare musikken på, da den dermed blot kan passe sig selv.

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!
ideer til 18 års fødselsdag

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning