Fødselsdagskort til børn

fødselsdagskort til børn

Fødselsdagskort til børn

Hvis du skal ønske et barn tillykke med fødselsdagen, er der flere måder at gøre det på. Der er dog ikke noget, der er mere rigtigt end andet. I dag er der mange, der vælger at give barnet et fødselsdagskort. Har du også overvejet dette, er det dog ikke blot et flot kort, du skal finde, da du også skal skrive en tekst til selve kortet.

Det er ikke alle, der har lige nemt ved at skrive denne tekst. Det kræver, at du er kreativ, hvis du skal undgå, at det blot bliver en generisk tekst. Hvis du har svært ved at skrive en god tekst til et fødselsdagskort til et barn, er du dog kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig inspiration denne type tekster.

Oversigt over tekster til fødselsdagskort til børn

 • Kære Navn,
  Et kæmpestort tillykke med fødselsdagen. Du er rigtig sej, og for hver dag, der går, bliver jeg mere stolt af dig. Jeg håber, at du får en rigtig god dag, og at du får alle de gaver, du har ønsket dig.
  Husk også på, at det i dag er din dag, så du må gerne spise en masse kage og slippe for de kedelige pligter. Brug i stedet dagen på at have det sjovt og hygge med din familie.
  Kærlig hilsen,
  Navn
 • Kære Navn,
  I dag er en særlig dag for dig. Det er nemlig din fødselsdag, og det skal der lyde et stort tillykke med. Jeg håber, at du kan bruge min gave, for den har ikke været nem at finde.
  I dag er din dag, og derfor skal du også have lov til at bruge den, som du lyster. Det har du nemlig fortjent! Så hvad venter du? I gang med at lege!
  Kærlig hilsen,
  Navn
 • Kære Navn
  Stort tillykke med din fødselsdag. Nu er du blevet et år ældre. Sikke dog tiden går. Jeg husker det, som var det i går, at du stadig kravlede rundt på gulvet. For hver dag, der går, bliver du mere og mere voksen. Det er dog vigtigt at huske på, at du aldrig må blive for gammel til at være et barn.
  Jeg ser frem til at fejre dig i dag, og have en dag, der går lige efter dit hoved – det har du nemlig fortjent. Husk også på, at uanset hvad, så vil jeg altid elske dig, og du vil altid være min lille guldklump.
  Kærligste hilsner fra Navn
 • Hej min skat,
  Et stort tillykke med din fødselsdag. Endnu engang er du blevet et år ældre. Vi synes simpelthen at tiden går så stærkt. Vi er stolte af dig, og glade for at se, at du vokser som menneske, men synes sommetider også, at tiden går lidt for stærkt.
  Vi håber, at du bliver rigtig glad for din gave. Det har nemlig taget os lang tid at finde den helt rette til dig, da vi syntes, at du skulle forkæles ekstra meget i år. Vi elsker dig!
  Knus og kram fra mor og far

Vil I have den bedste børnefødselsdag? Her finder I de 5 sjoveste lege perfekt til børnefødselsdagen.

Find de 10 sjoveste og bedste fødselsdagshilsner her (Plus mange flere!).

festsange

Festsange

Find gratis festsange her Der findes mange fester, der giver anledning til at synge. Faktisk er det værd at synge

Læs mere »
takkekort

Takkekort

Takkekort – 10 tekster Der kan være mange årsager til, at du skal skrive og udsende et takkekort. Hvis du

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning