Sjov tillykke med fødselsdagen til kvinde

Sjov tillykke med fødselsdagen til kvinde

Sjov tillykke med fødselsdagen til kvinde

Der er mange måder at sige tillykke på. Nogen ønsker at gøre det dybfølt og kærligt, mens andre foretrækker at gøre det med en sjov hilsen. Hvis du gerne vil skrive tillykke på en sjov måde, finder du her på siden et hav af sjove fødselsdagshilsner til kvinder. Derfor er det også et rigtig godt sted at søge lidt inspiration.

Det vil ikke være alle hilsner, der falder i din smag. Heldigvis finder du et stort antal af dem. Derfor er der en god chance for, at du kan finde en eller flere hilsner her på siden, der falder i din smag. Du behøver dog ikke at bruge dem, som de står skrevet herunder, men kan også bruge dem til at skrive din egen fødselsdagshilsen.

Her er det selvfølgelig vigtigt at huske på, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til at skulle skrive en fødselsdagshilsen. Det er helt op til dig selv, hvad der står i den, hvis blot du får ønsket et stort tillykke til fødselaren. Hvad der ellers står i hilsenen, er faktisk helt op til dig selv.

Oversigt over sjove fødselsdagshilsner til kvinder

 1. Hej Navn,
  Stort tillykke med din fødselsdag. Forsøg ikke at tænke for meget på din alder. Glæd dig i stedet over, at du ikke er lige så gammel, som du er til næste år.
 2. Hej Navn,
  Det kan ikke være nemt at holde sig ung år efter år. Et stort tillykke med din fødselsdag, og stort tillykke med endnu en rynke. 
 3. Kære Navn,
  Der skal lyde et stort tillykke med din fødselsdag. Husk på, at man ikke er gammel, før man ikke længere kan sove sammen med sine tænder. Heldigvis går der et stykke tid, før du når dertil – håber jeg!
 4. Kæreste ven,
  Du ved, at du er ved at være gammel, når dine lys koster mere end selve kagen. Et stort tillykke med din fødselsdag skal der lyde. Jeg håber, at du får en god kage – og den er stor, så der er plads til alle lysene
 5. Kære Navn,
  I forbindelse med din fødselsdag ville jeg gerne give dig noget, der var både charmerende og sødt. Så kom jeg i tanke om, at du allerede har mig, og ikke behøver andet. Et stort tillykke med fødselsdagen skal du dog have!
 6. Hej Navn,
  Så har du endnu engang fødselsdag. I stedet for at tænke på din alder, bør du tænke på, at mange fødselsdage er godt for dit helbred. Det har nemlig vist sig, at personer, der har mange fødselsdage også bliver ældre.
 7. Hej ven,
  Selvom jeg bliver ældre, så kan jeg altid trøste mig selv med, at jeg stadig er yngre end dig. Jeg håber, at du får en god fødselsdag – også selvom du er ved at være oppe i årene.
 8. Kære Navn,
  Jeg var lige ved at sende dig et fysisk fødselsdagskort, men heldigvis fik jeg min internetforbindelse igen. Det er derfor, du nu får en hilsen her. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen!
 9. Hej Navn,
  Du skal ikke tro, at du er noget særligt, bare fordi du har fødselsdag. Hvis du tror det, så er der noget, du har misforstået. Det eneste du er, er et år ældre i dag, men tillykke med det.
 10. Kære Navn,
  En vis man sagde engang: ‘Glem fortiden. Du kan alligevel ikke ændre på det, der er sket’. Det er helt rigtigt, men jeg vil gerne ændre det til: ‘Glem din gave. Jeg har ikke købt en til dig’. Tillykke med fødselsdagen alligevel.
 11. Kære Navn,
  Der er nogen, der siger, at glasset er halvt tomt. Andre siger i stedet at glasset er halvt fyldt. Det er din fødselsdag, så bare drik, hvad end der er i dit glas. Stort tillykke!
 12. Kære Navn,
  Det er din fødselsdag. Det er en meget speciel dag. Og på denne specielle dag ønsker jeg dig selvfølgelig både fred, kærlighed, ro, sjov, romantik, venskab… og alle de der andre ting, der ikke koster mig noget. Stort tillykke med fødselsdagen!
 13. Kære Navn,
  Et stort tillykke med din fødselsdag. Du er nu blevet et år ældre. Du har nået den perfekte alder. Du er nemlig gammel nok til at anerkende dine fejl, men du er heldigvis også stadig ung nok til at lave nogle flere.
 14. Kære Navn,
  Tillykke med endnu en fødselsdag, og endnu et år. Du er blevet lidt ældre, lidt klogere og lidt mere sofistikeret. Faktisk er du blevet så sofistikeret, at du ikke længere bør være en af de typer, der går op i materielle ting, som gaver. Jeg har nemlig ikke købt en.
 15. Hej søde,
  Et kæmpe tillykke med fødselsdagen herfra. Jeg håber din Facebook-profil bliver fyldt med en masse beskeder fra personer, du aldrig har eller vil snakke med.
gommens tale

Gommens tale

Gommens tale – hvad skal man sige? I den traditionelle talerække ved et bryllup, skal gommen tale som nummer fire.

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning