Tekst til Konfirmationskort

Hvis du er inviteret til en konfirmationsfest, er det kutyme, at man medbringer et lille kort. Det er gældende, uanset om man medbringer en gave, penge e.l.

Ikke alle finder det dog nemt at skrive teksten til et sådant kort. Er du en af dem, der ikke synes, at det er helt så nemt, kan du blot finde inspiration herunder.

¨

Eksempler på konfirmationskort tekster

 

Kære (navn),

Sikke tiden dog går. Jeg husker stadig, da du blot var en lille knægt. Det hører dog fortiden til, for du er nu trådt ind i dit voksnes rækker.

Jeg håber, at du får en rigtig dejlig dag sammen med familie og venner. Jeg håber selvfølgelig også, at du bliver glad for din gave,

Med venlig hilsen,

(navn)

Kære (navn),

En stor tak skal der lyde, for at vi måtte være med til at fejre din konfirmation med dig og din familie. Vi har set frem til denne dage, lige siden vi modtog ind indbydelse.

Vi har købt en lille gave til dig, som vi håber, at du kan bruge. Ellers kan du selvfølgelig blot bytte den – vi har husket byttemærket.

Kærlig hilsen,

(navn) og (navn)

Kære (navn),

Et klogt ordsprog lyder således: ‘Dine drømme bliver første håbløse den dag, du opgiver at forfølge dem’. Husk altid på dette, og bliv ved med at følge dine drømme. Så skal du nok komme langt her i livet!

Vi håber, at du får en rigtig dejlig dag i familiens selskab. Vi glæder os til at følge dig i fremtiden!

Knus og kram fra (navn) og (navn)

Hej (navn),

Vi vil gerne ønske dig et stort tillykke med din konfirmation. Vi håber, at din fest bliver præcis, som du har håbet, at den vil blive.

Vi håber naturligvis også, at du kan bruge den gave, som vi har taget med til dig. Husk dog ikke at bruge alle pengene på Blå Mandag. 

Kærligste hilsner,

(navn) og (navn)

Kære (navn),

Hjerteligt tillykke med konfirmationen. Vi håber, at du får en god og minderig dag med både venner og familie. Vi er glad for, at vi må være med til at fejre dig!

Venlig hilsen,

Familien (navn)

Kære (navn),

Livet er langt, men for mange er lykken kort. Nyd dit liv i fulde drag og skab en masse gode minder. Smil til alle, du møder på din vej, og de vil smile tilbage til dig.

Elsk dig selv, elsk dem omkring dig, og mange vil elske dig!

Kærligste hilsner,

Mormor og morfar

bryllupsinvitation

Bryllupsinvitation

Bryllupsinvitation – 5 eksempler på teksten til bryllupsinvitationerne Bryllupsinvitationen er det første indblik, jeres gæster får i, hvordan I vil

Læs mere »
nytårskort

Nytårskort

Nytårskort – 10 tekster Der findes mange måder, hvorpå du kan ønske familie, venner og bekendt et godt nytår. I

Læs mere »
toastmaster

Toastmaster

Toastmaster – Hvad skal du huske som toastmaster? Hvis du er blevet udvalgt som toastmaster, så har du et stort

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning