10 års jubilæum

10 års jubilæum

Hvis du har været på den samme arbejdsplads i 10 år, så kan du fejre 10-års jubilæum. Det er en flot bedrift at have været på den samme arbejdsplads i 10 år. Derfor er det også en dag, der skal fejres. Som jubilar kan du vælge at fejre din dag på flere måder, hvorfor der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på.

Derfor handler det også blot om at fejre dagen, som du gerne vil fejre den. Det er end ikke et krav, at du gør noget ud af at fejre det, hvis du ikke har lyst til dette. Ofte vil der dog være en reception på din arbejdsplads, men det er ikke et krav, at du selv holder fest el.lign. Det er der dog mange, der vælger at gøre.

Hvor skal jeg holde mit 10-års jubilæum?

Du kan holde dit 10-års jubilæum mange steder. Der er mange, der vælger at holde det hjemme i privaten, mens andre holder deres jubilæum på en restaurant eller en café. Her skal du tage højde for, hvad du selv har af ønsker, men også dine gæster. Hvor mange skal være med? Og hvad er idéen med din jubilæumsfest?

Det er en god idé at gøre det klart over for dig selv, hvorvidt det skal være en stor fest eller blot en hyggelig middag. Det er helt op til dig selv, men det er dog en forudsætning for at kunne vælge den rette lokation. Du bør desuden finde lokationen i god tid, så du kan sende invitationer ud til dine gæster et stykke tid før festen.

Det behøver ikke at være en traditionel jubilæumsfest

Det er ikke alle, der har lyst til at holde en traditionel jubilæumsfest. Der er mange, der blot vælger at holde en reception, et middagsselskab el.lign. Der er dog også andre, der ikke har lyst til at holde en traditionel fest. Hvis du ikke har lyst til dette, så er der heldigvis mange muligheder for at fejre dit jubilæum på andre måder.

Fx er det en oplagt idé, at du finder på en eller flere sjove aktiviteter, som du kan lave med dine gæster. Det kan være alt fra at bowle til at køre gokart. Det handler om at finde ud af, hvad du selv har af ønsker. Igen er der dog også andre faktorer, der har relevans. Du skal selvfølgelig også overveje antal gæster og dit budget.

Mange holder en tale til deres jubilæum

Det er meget normalt, at du som jubilar holder en tale til din jubilæumsfest. Det er dog ikke altid, at det kun er jubilaren, der gør det. Hvis du gerne vil holde en tale, så er der flere ting, der bør være med i din tale som jubilar. Du skal takke din chef og dine kolleger, fortælle at du værdsætter dit arbejde m.m.

Derudover er der også mange, der vælger at takke sin familie for deres støtte. Der findes dog ikke en fast formular, der kan bruges. Det er op til dig selv at vurdere, hvad du ønsker at tale om. Det er dog en god idé, at du tager god tid til at forberede din tale, så du er sikret, at du ikke glemmer at nævne nogen eller noget.

Husk at sende invitationer ud i god tid

Hvis du har i sinde at afholde en fest, for at markere dit 10-års jubilæum, så er det vigtigt, at du sender dine invitationer ud i god tid. Mange af dine gæster har – med garanti – en travl kalender, hvorfor de helst skal vide det i god tid, hvis de skal deltage i en jubilæumsfest. Vær gerne ude så tidligt, som det er muligt at være.

Herunder kan du se linie 3 holde deres eget 10 års jubilæum!

Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning