Kort til 70 års fødselsdag

kort til 70 års fødselsdag

Kort til 70-års fødselsdag

Hvis du skal skrive et kort til én, der fylder 70 år, har du mange muligheder. Er du i tvivl om, hvad der skal stå i kortet, er du kommet til det rette sted, da du her på siden kan finde inspiration til netop dette.

De tekster, du finder herunder, kan du enten bruge som inspiration til at skrive din egen eller blot bruge direkte, som de står. Du skal selvfølgelig sørge for at tilpasse teksten, så den passer til ham eller hende, som skal have det kort, du skriver.

Eksempler på tekst til kort til 70 års fødselsdag

  • Kære (navn). Du ønskes et stort tillykke med din 70-års fødselsdag. Jeg håber, at du får en fantastisk dag, og bliver fejret af alle, du har kært. De bedste hilsner fra (navn).
  • Kære (navn). Jeg håber, at du får den bedste dag her på din 70-års fødselsdag. Du har i hvert fald fortjent, at bliver fejret af alle de mange personer, der elsker dig – inklusive mig. Jeg håber også, at du bliver glad for min gave. Kærlig hilsen fra (navn).
  • Hej (navn). Du ønskes hermed et stort tillykke med de 70 år. Jeg håber, at dagen byder på kærlighed, gaver og en masse godt selskab. Venlig hilsen (navn).
  • Et stort tillykke på din 70-års fødselsdag. Du ønskes en fantastisk dag!
  • Kære (navn). Stort tillykke med din 70-års fødselsdag. Jeg håber, at du får en fantastisk dag. Jeg glæder mig til at fejre dig sammen med resten af gæsterne – det har du nemlig fortjent. De kærligste hilsner fra (navn).
Hvad er Eventguru?
-Vi er glade for du spørg!

Vil I gøre jeres kommende fest eller event til noget helt specielt?
Hos Eventguru har vi samlet et bredt udvalg af landets dygtigste kunstnere indenfor festunderholdning, festmusik, bryllupsmusik, tryllekunstnere og meget mere! Vi har gjort det super let og hurtigt at finde artister, der matcher præcist dine ønsker. Du kan dernæst gratis og uforpligtende kontakte og få et tilbud fra artisten direkte.

Find fantastisk underholdning eller festmusik!

Lejlighedssange

Lejlighedssange – Find de bedste lejlighedssange her Det er sjældent, at der holdes større fest uden sangindslag i Danmark. Danskerne

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning