Fødselsdagskort til kvinder

fødselsdagskort kvinder

Fødselsdagshilsen til kvinde – tekst og eksempler

Det er ikke altid nemt at skrive en fødselsdagshilsen. Det kan ganske vist lyde som en nem opgave, men når man først sidder med den, viser det sig at være en helt anden situation. Derfor er der mange, der har behov for lidt inspiration, når de skriver fødselsdagshilsner, hvilket man heldigvis kan finde her på siden.

De fødselsdagshilsner du kan finde her på siden, er særligt målrettet til kvinder. Skal du skrive en hilsen til en kvinde, er der derfor inspiration at hente her på siden. Det er ikke ensbetydende med, at du skal bruge disse hilsner, som de står. Du kan også blot bruge dem som inspiration til at skrive din helt egen hilsen i stedet.

Hilsnerne adskiller sig naturligvis på flere punkter. Nogle af dem er søde, mens andre er sjove. Det er dog kun en fordel, da du er garanteret, at du også kan finde en hilsen, der tiltaler dig. Husk dog på, hvad der er angivet herover; at du ikke nødvendigvis skal bruge hilsenen, som den står skrevet herunder.

Eksempler på fødselsdagskort til kvinder

Herunder finder du en række eksempler på fødselsdagshilsner til kvinder. Som det er angivet herover, er der visse forskelle på dem. Det betyder, at det ikke vil være dem alle, der falder i din smag. Omvendt er de også så differentierede, at der selvfølgelig også er en eller flere hilsner, der virker tiltalende for dig.

 • Kære Navn
  Et hjerteligt tillykke fra mig. Husk på, at det er videnskabeligt bevist, at folk, der har flere fødselsdage også er dem, der lever længst
  Bedste hilsner,
  Navn
 • Kære Navn,
  Hjerteligt tillykke med dagen. Det er ikke nemt at blive ved med at holde sig und år efter år, men det formår du dog at gøre med maner. Jeg håber, at du får den bedst mulige dag i dag. Det har du så sandelig fortjent.
  Kærligste hilsner,
  Navn
 • Kæreste Navn,
  Du er som en god rødvin, der kun bliver bedre og bedre for hvert år, der går. Der skal lyde et kæmpe tillykke herfra! Jeg håber naturligvis, at du får den mest fantastiske dag!
  Kærlig hilsen fra Navn
 • Kære Navn,
  I dag er det navns fødselsdag. Hurra, hurra, hurra. Han sikker sig en… Okay, jeg skal nok gemme resten af sangen, til når du skal fejres senere i dag. Det ser jeg rigtig meget frem til. Jeg skal nok gøre mit for, at du får den bedste dag.
  Med venlig hilsen,
  Navn
 • Kære Navn,
  Jeg vil blot ønske dig et kæmpestort tillykke med dagen. Jeg håber, at du er blevet glad for min gave, og at du er klar til at blive fejret hele dagen. Du har nemlig fortjent at blive fejret til den helt store guldmedalje!
  Kærligste hilsner fra Navn
 • Kære Navn,
  En klog man sagde engang, at alder ikke skal måles i alder, men i oplevelse. Du har heldigvis mange gode oplevelser endnu, og jeg ser frem til at være en del af mange af disse oplevelser. Der skal selvfølgelig lyde et stort tillykke fra mig her på din store dag. Desuden vil jeg også gerne takke dig for det skønne vejr.
  Knus og kram,
  Navn
 • Kære Navn,
  Et stort tillykke med den store gade. Husk på, at hvis du føler dig gammel, så kan du trøste dig selv med, at du ikke er lige så gammel endnu, som du er til næste år.
  Fødselsdagshilsner herfra!
 • Kære Navn,
  Et stort tillykke med den store gade. Husk på, at hvis du føler dig gammel, så kan du trøste dig selv med, at du ikke er lige så gammel endnu, som du er til næste år.
  Kærlig hilsen,
  Navn
 • Kære Navn,
  Jeg håber, at denne dag bringer dig stor fornøjelse og en masse glæde. Jeg håber selvfølgelig også, at både glæde, fred, kærlighed og lykke vil føle dig hvor end du bevæger dig hen. Et stort tillykke skal der lyde med din fødselsdag.
  Kærligste hilsner fra Navn
 • Hej Navn,
  Så er der gået endnu et år, og du er trådt endnu et trin op på livets lange stige. Jeg håber, at du får en helt speciel dag, der er fyldt med en masse gaver og hyggelige stunder med dem du har kært.
  Knus og kram fra Navn
 • Kære Navn,
  Dit venskab er en af grundene til, at mit liv i dag er så fantastisk. Jeg er dig evigt taknemmelig for at være min bedste ven. Derfor ønskes du selvfølgelig også et stort tillykke med din fødselsdag. 
  Fødselsdagshilsner fra Navn
 • Kære Navn,
  Der skal lyde et stort tillykke med fødselsdagen til et af de få mennesker, jeg kan tolerere på daglig basis. Jeg glæder mig til at være med til at fejre dig på din store dag. Du er om nogen en person, der har fortjent at blive fejret af alle du har kært.
  Knus,
  Navn

Find flere ideer til at skrive gode og sjove fødselsdagshilsner her.

En fødselsdagshilsen behøver ikke at være lang

Af en eller anden grund er der mange, der tror, at de er nødt til at skrive en lang hilsen. Det er dog slet ikke tilfældet. Der er ikke nogen reelle regler for, hvor lang en sådan hilsen skal være, hvorfor det i sidste ende op til dig selv at vurdere. Som du også kan se på hilsnerne herover, behøver den blot være på et par linjer.

Omvendt er det dog ikke noget, der betyder, at du ikke må skrive en lang hilsen. Som der er angivet herover, er der ikke nogen reelle regler for længden af en fødselsdagshilsen. Hvis du har lyst til det, og har meget, du gerne vil sige til modtager, er der intet, der står i vejen for, at du skriver en lidt længere hilsen til hende.

Hvis du gerne vil levere en lang fødselsdagshilsen til en du holder af, skal den dog ikke være lånt her fra siden. I så fald er det bedre at skrive den selv, da en lang hilsen typisk skal bære præg af følelser, fortællinger m.m. Derfor er det også noget, der er værd at beslutte sig for, inden du går i gang med at skrive din hilsen.

Skal en fødselsdagshilsen indeholde noget bestemt?

På lige fod med, at der ikke er nogle regler for, hvor lange en fødselsdagshilsen skal være, er der dertil heller ikke nogen regler for, hvad den skal indeholde. Det er helt op til dig selv, hvad der skal stå i din hilsen. Dog er det en selvfølge, at du naturligvis skal ønske fødselaren et tillykke med fødselsdagen.

For mange er det netop det, der gør, at det er svært at få skrevet en hilsen. Der er nemlig ikke noget, der kan diktere, hvad de skal skrive om i deres hilsen. For andre er det en befrielse, at de har frie hænder til at skrive en hilsen lige efter deres hoved. Derfor er der også forskel på, hvordan folk ser på dette.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive i din fødselsdagshilsen, er du dog kommet til det rette sted. Her på siden er der nemlig en lang række forskellige hilsner, som du kan bruge som inspiration. Hvis du bruger disse hilsner som en inspirationskilde, skal du dog ikke føle dig forpligtet til at bruge hilsenen, som den står skrevet.

gommens tale

Gommens tale

Gommens tale – hvad skal man sige? I den traditionelle talerække ved et bryllup, skal gommen tale som nummer fire.

Læs mere »
toastmaster

Toastmaster

Toastmaster – Hvad skal du huske som toastmaster? Hvis du er blevet udvalgt som toastmaster, så har du et stort

Læs mere »

Drikkeviser

Drikkeviser – Find de bedste drikkeviser her Der findes et hav af sjove drikkeviser, der kan bruges til fester. Nogle

Læs mere »

Servietfoldning

Servietfoldning – 15 flotte ideer til servietfoldninger  Servietter byder sig flot ud til enhver lejlighed. Uanset om du skal have

Læs mere »

Del:

Find Festmusik & Underholdning