Hvad søger I?
Hvad søger du:
Kunstnergenre:
Eventtype:
Hvor i landet:


Musik til fest Jylland

Musik til festen sætter altid prikken over I’et og hjælper med at gøre dagen til noget helt særligt. Uanset om man skal holde fødselsdagsfest, om det er et bryllup eller om man skal holde julefrokost for alle ens kollegaer så er den sikre vej altid at vælge et dygtigt festband, der kan levere den bedste festmusik til ens event. Her får du et overblik over Eventgurus dygtige musikere, der leverer musik til fester i Jylland.

Musikken leveres af den konservatorieuddannet musiker, Søren Raaschou. Musikken er alt fra jazzstandards til evergreens og lækre simple klangflader. Alt sammen tilpasset … Læs mere
Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey. (Se info læ… Læs mere
Jazzduoen består af sangerinde Mette Marie Ørnstrup og guitaristen Søren Raaschou, der begge er konservatorieuddannede. Vi spiller velkendte jazzstandarter og evergreens, som … Læs mere
Lad os hjælpe med at finde den rette kunstner
Prøv vores gratis og uforpligtende match-service og modtag tilbud fra fantastiske musikere og entertainere,
der matcher jeres ønsker

Find musik til festen i Jylland

Skal du holde et brag af en fest i Jylland? Det kan være bryllup, det kan være konfirmation, eller det kan blot være I er en masse mennesker der skal holde en fed fest uden en speciel årsag.

Det er muligt I allerede er i gang med at planlægge, menuen og gæstelisten er måske allerede klar, men har du tænkt over hvilken musik I skal have til festen?

Det er dybest set muligt at få noget for enhver smag, om I er til at hyre et rockband, eller I er mere til et jazzband, skal det være en DJ, eller et klassisk festband?

Gode grunde til at booke musik til festen 

Som afholder af en stor fest er der meget der kan være med til at gøre festen til et minde der vil vare for evigt, dem der er med til festen er naturligvis en af tingene, men så sandelig også musikken – som vil være noget gæsterne snakker om længe efter, hvis det består af et band der dukker op til festen og optræder live for dine gæster.

Og det behøver i virkeligheden slet ikke at være svært, derfor kan det koges ned til følgende rigtig gode grunde til at booke livemusik til festen:

  1. Du får en unik oplevelse – et band der spiller live til netop din fest, den specielle lyd der er, den atmosfære det giver, og den dynamik der kommer mellem bandet og gæsterne.

Et godt band kan levere en dynamisk oplevelse, i form af at de kan tilpasse sig dit specifikke arrangement og kan levere en oplevelse i særklasse.

  1. En helt særegen energi fra musikken – som ikke kan genskabes fra ikke-live medier, energi og spænding fra bandet er ikke noget folk oplever hver dag.

Musikken inspirerer automatisk til at I vil danse, og der vil blive snakket længe om hvor fed musikken var.

  1. En vild underholdningsværdi – du giver dine gæster en på opleveren, lige fra første parket, om de så virkelig danser eller ej, så giver live-musikken dig underholdning i topklasse
  2. Tilpasning til lige præcis jeres fest – de fleste live-bands har et bredt og stort bagkatalog af sange, som de gerne tilpasser til festen, hvis I er mest til musik fra 80’erne eller 90’erne, så kan bandet tilpasse deres sætlister til det.

Et godt band kan desuden give jeres aften fri, så I kan slappe af og selv feste igennem, og de kan endda også give en hånd med at give beskeder om festen til gæsterne.

  1. En glimrende lyd – mange bands har deres egen lydmand med til festerne, det er så hans opgave at sørge for at lyden er tilpasset festen, om den er for høj eller for lav, så I får den bedste oplevelse

Vælg rigtigt ved afgivelse af få oplysninger

Hvis du blot afgiver nogle få information om jeres præferencer, vil du kunne få nogle meget specifikke tilbud. Så skal du blot vælge det tilbud, som lyder til, at det kan sætte godt gang i jeres fest.

På festguru kan du ved udfyldelse af få oplysninger modtage tilbud fra artisterne, og på den måde vælge det der lige præcis passer dig og din fest, for ikke at tale om det budget du har for aftenen.

musik til festen jylland

Find Festmusik & Underholdning